Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ

+
-
NAJEMY ROBERT-ELIAS
Κωδ. Πολιτείας: 1885-0025
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις τρέχουσες συνθήκες, υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας καθώς α/πολλοί εκδότες υπολειτουργούν και επίσης πολλοί έχουν κλείσει χωρίς να μας ενημερώσουν, β/παρά τις δεκάδες έκτακτες προσλήψεις και εμείς οι ίδιοι υπάρχουν μέρες που δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στον όγκο εργασίας, γ/ οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της περιόδου και εμφανίζουν μεγάλη δυσλειτουργία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν δημιουργήσετε μία παραγγελία.

- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν γράφτηκε το βιβλίο αυτό υπήρξαν μόνο δυο ή τρεις σχολές της γιόγκα στην Ελλάδα και οι περισσότεροι άνθρωποι νόμιζαν ότι η γιόγκα είναι θρησκεία ή κάτι εξωτικό. Τώρα υπάρχουν κέντρα γιόγκα παντού και όλοι καταλαβαίνουν την μεγάλη αξία των τεχνικών αυτών για το σώμα, το νου και την ψυχή. Έχουν μάθει πολλές χιλιάδες Έλληνες γιόγκα στο χώρο μας αλλά και σε άλλα κέντρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Γιόγκα για την μεταμόρφωση που βίωσα στην ζωή μου. Σήμερα με την βοήθεια του συστήματος αυτού και τις έννοιες αυτές, έχω υγεία, ηρεμία, ευτυχία και νόημα στην ζωή μου. Στο τέλος έχω οδηγηθεί στην αγάπη. Όλα τα συστήματα τελικά οδηγούν στην αγάπη. Γιόγκα χωρίς αγάπη για τον συνάνθρωπό μας δεν έχει νόημα.
Έτσι σας παροτρύνω να μην μείνετε στην επιφάνεια, απλώς κάνοντας τις ασκήσεις της γιόγκα, αλλά να αγκαλιάσετε όλο το σύστημα με τις έννοιες της ενότητας και της αγάπης και μια ζωή ενωμένη με τους άλλους και το σύμπαν. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της γιόγκα - ενότητα με όλους και όλα.
Το να ζει κανείς σωστά είναι τέχνη και επιστήμη. Αλλά σε μεγάλο βαθμό το έχουμε ξεχάσει. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πως δεν χρειάζεται πια να υποφέρουν ούτε σωματικά, ούτε συγκινησιακά. Οι δυνατότητες που τους προσφέρονται για να καλυτερέψουν, να βοηθήσουν τον εαυτό τους, καθημερινά διευρύνονται, καθώς όλο και περισσότερα συστήματα σκέψης, διατροφής και διαβίωσης γίνονται προσιτά στο ευρύ κοινό, προς όφελός του! Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες και τεχνικές έχουν την καταγωγή του στ' αρχαία χρόνια, αλλά τις ανακαλύπτουμε ξανά πάλι σήμερα και τις αναπροσαρμόζουμε για το καλό του σύγχρονου ανθρώπου. Το βιβλίο αυτό περιέχει αυτού του είδους τις θεωρίες και τις τεχνικές, που έχουν εφαρμοστεί και δοκιμαστεί από τον ίδιο το συγγραφέα, τους δασκάλους του, τους μαθητές του κι εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο, επί χιλιάδες χρόνια. Δε χωράει αμφιβολία πια, θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένοι και να βρείτε το νόημα της ζωής σας.
Παρόλο που το υλικό του βιβλίου παρουσιάζεται σε ενότητες σχετικά με διατροφή, ασκήσεις, αναπνοή, τεχνικές καθαρισμού, τεχνικές χαλάρωσης και γενικούς κανόνες διαβίωσης, θα πρέπει να γίνει κατανοητό με απόλυτη σαφήνεια πως η εναρμόνιση δεν μπορεί να εδραιωθεί χωρίς να δώσει κανείς την ίδια προσοχή σ' όλα τα επίπεδα του εαυτού μας. Δηλαδή στο σωματικό, διανοητικό, συγκινησιακό, κοινωνικό και πνευματικό παράγοντα. Όλ' αυτά χρειάζεται κανείς να τα φροντίσει εξίσου και να τα εξισορροπήσει μέσα στη ζωή του.
Αν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας έτσι ώστε να βάλουμε σ' εφαρμογή αυτές τις αναζωογονητικές ασκήσεις, να τρώμε σωστά να ζούμε αρμονικά με τον εσωτερικό μας ηθικό κώδικα, τότε η εναρμόνιση θα είναι σίγουρη. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο ρόλος σας στη ζωή. Είτε είστε σύζυγος, μηχανικός ή καλλιτέχνης, μαθητής ή συνταξιούχος, όλες οι σκέψεις σας, όλες οι πράξεις σας, πρέπει να ρέουν μέσα απ' το όχημά σας - το σώμα και το νου. Αν αυτό το "όχημα" του σώματος και του νου δεν εργάζεται καλά, αν σας λείπει ενέργεια ή υγεία, αν δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε το νου σας, αν βασανίζεστε από συγκινησιακά προβλήματα, τίποτα απ' ότι κάνετε δε θα γίνεται καλά ή αποτελεσματικά.
Όταν εναρμονίσετε το σώμα και το νου, ό,τι κι αν κάνετε θα γίνεται πιο δυναμικά, πιο δημιουργικά, πιο αποτελεσματικά και πιο ικανοποιητικά. Όχι μόνο θα νιώθετε να βρίσκεστε σ' αρμονία με τον εαυτό σας, αλλά θα είστε και σε αρμονία με τον κόσμο γύρω σας. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Σημείωμα Εκδότη
Εισαγωγή
Ι. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΓΚΑ
Τι δεν είναι η Γιόγκα
II. ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Α. Γενικές Οδηγίες για τη Διατροφή
Β. Τι να τρώμε
Γ. Πώς να ετοιμάζονται οι Τροφές
Δ. Πότε να τρώμε
Ε. Πώς να τρώμε
Ζ. Η Γιόγκικη Δίαιτα
Η. Η Μακροβιοτική Δίαιτα
Θ. Δίαιτες με Υγιεινές Τροφές
Ι. Συνδυασμοί Τροφών με Απλοποιημένο Τρόπο
Κ. Φύτρα για Οικονομία και Υγεία
Λ. Νηστείες
III. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ - ΧΑΘΑ ΓΙΟΓΚΑ
Α. Γιόγκα - η Γνώση του Εαυτού
Β. Οδηγίες για Ασκήσεις Γιόγκα
Γ. Κατηγορίες Στάσεων
Δ. Δυναμικές Ασκήσεις
Ε. Στατικές Ασκήσεις ή Asanas
Ζ. Στάσεις Διαλογισμού
Η. Οδηγίες για να κάνετε τις Ασκήσεις στο Σπίτι
IV. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Α. Αναπνοή - Ζωή
Β. Ανάπτυξη των Μυών της Αναπνοής
Γ. Έλεγχος των Πράξεων της Αναπνοής
Δ. Πραναγιάμα - Έλεγχος της Βιοενέργειας
V. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Α. Τεχνικές Καθαρισμού
Β. Θεραπεία με Νερό και Ζέστη
Γ. Άλλες Φυσικές Θεραπείες
Δ. Η Αρρώστια σαν Ένας Δρόμος προς την Υγεία
VI. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Α. Βαθιά Χαλάρωση
Β. Τεχνικές για να κατευθύνετε τη Βιοενέργεια
Γ. Παθητική Ακρόαση
Δ. Χαλάρωση της Καρδίας
VII. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Α. Ο Χορός της Ψυχής
Β. Πώς Διαλογιζόμαστε;
Γ. "Καταλύτες", ή Βοηθοί του Διαλογισμού
Δ. Σύντομη Περιγραφή Μερικών Συστημάτων Διαλογισμού
VIII - Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το Ανθρώπινο Ενεργειακό Σύστημα
Εσωτερικά Μπλοκαρίσματα
Μια Περίληψη για Φροντίδα της Ενέργειας
IX. Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ- ΤΑ ΥΑΜΑΣ
Τα Αποτελέσματα της Βίας
Μορφές Ανειλικρίνειας
Φθόνος είναι η Έλλειψη Αυτοπαραδοχής
Ορισμένες Απόψεις
Σώμα - Προσωπικότητα - Ψυχή
Άλλα Βιβλία του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ
Λεπτομέρειες
ISBN139789607234049
ΕκδότηςΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΤΑ
ΕπιμέλειαΒΕΡΒΕΡΕΛΗΣ ΒΑΤΣΑΛΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΑΤΖΕΜΙ ΡΟΜΠΕΡΤ-ΕΛΙΑΣ
Κωδικός Πολιτείας1885-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kan.koun.

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

antplaw, Kt.pap, ΑΙΓΑΙΑΣ, giannismastakas, anticuario90, krystallena, alexa, Ltrip, manf7551

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
BARKEY KAREN
€27.56 €13.78
(-50%)
Κερδίζετε €13.78
ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
BRITSI FAUSTO
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη ... Οι ήρωες της λατινοαμερικανικής ανεξαρτησίας είχαν την εξής κατάληξη: Οι Μιγκέλ Ιδάλγο, Χοσέ Μαρία Μορέλος, Χοσέ Μιγκέλ Καρέρα και Φρανσίσκο ντε Μορα...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS