Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ ΑΙΛΑΝΤ ( ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝ

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ ΑΙΛΑΝΤ

+
-
ADAIR GILBERT
Κωδ. Πολιτείας: 3780-0056
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας διάσημος μεσήλικας Άγγλος συγγραφέας, γνωστός για την ιδιορρυθμία του και τη βαθιά του απέχθεια προς τη δημοσιότητα και τα σύγχρονα ήθη, ερωτεύεται παράφορα και με την πρώτη ματιά έναν νεαρό ηθοποιό, τον Αμερικανό πρωταγωνιστή μιας νεανικής κινηματογραφικής ταινίας. Αρχικά τον τρομοκρατεί η έλξη που νιώθει για ένα άτομο του φύλου του, όμως η εικόνα του πανέμορφου νεαρού του γίνεται έμμονη ιδέα: στοιχειώνει τα όνειρά του, τον κάνει ν' αναθεωρήσει όλη του τη ζωή και ν' αφεθεί να γίνει έρμαιο του πάθους του. Μια σύγχρονη εκδοχή του θανάτου στη Βενετία με πικρό χιούμορ και με τη στυλιστική δεξιοτεχνία ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης βρετανικής λογοτεχνικής σκηνής. Μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Richard Kwietniowski με πρωταγωνιστές τον John Hurt και τον Jason Priestley. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εκπληκτικά πρωτότυπο, επιτηδευμένα κωμικό. . .Το έρωτας και θάνατος στο Λονγκ Άιλαντ μιλάει για την απόκρυφη φύση του έρωτα και για το πώς ένα ερωτικό αντικείμενο του πόθου μπορεί να εισβάλει στη ζωή μας στο πιο απίθανο μέρος, την πιο απίθανη στιγμή". (Daphne Merkin, The New Yorker)
"Λακωνικό, αυθεντικό, δυνατό. Γραμμένο με απόλυτη αίσθηση ισορροπίας και σπιρτάδα. Ο Adair αναδεικνύει τον ανεκπλήρωτο πόθο, την έξαψη και την ταπείνωση του πάθους. Το γράψιμο είναι αριστουργηματικό και η περιγραφή των δυο συγκρουόμενων κόσμων υποδειγματική". (Financial Times)
"Ένα λογοτεχνικό κόσμημα . . .Οι περισσότεροι από μας πιθανότατα έχουν ξεχάσει σε πόσο όμορφη γλώσσα μπορεί να είναι γραμμένο ένα πεζογράφημα". (Literary Review)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLOVE AND DEATH ON LONG ISLAND
ISBN139789607246394
ΕκδότηςΣΕΛΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 1999
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΛΕΞΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΝΤΕΡ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ
Κωδικός Πολιτείας3780-0056
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
€9.66 €2.90
(-70%)
Κερδίζετε €6.76
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
FIEBAG PETER
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS