Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

GRAMMATICA IN PRATICA DELLA LINGUA ITALIANA

GRAMMATICA IN PRATICA DELLA LINGUA ITALIANA

AKRITIDIS YIANNIS, PAPADOPOULOS CLEANTHIS, ΚΑΠΑΤΟΥ ΓΙΩΤΑ, SELETOPOULOS NIKOS
Κωδ. Πολιτείας: 3591-0040




Παρουσίαση

Το παρόν εγχειρίδιο γραμματικής συνιστά αποτέλεσμα της πολυετούς πείρας που αποκομίσαμε κατά τη διδασκαλία της ιταλικής ως ξένης γλώσσας και καλείται να ανταποκριθεί στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση εκμάθησης των ιταλικών, ιδίως από ενήλικες.
Στη ριζικά ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου μας παρουσιάζεται όλη η θεωρία της ιταλικής γραμματικής, από το αλφάβητο μέχρι και το πιο σύνθετο γραμματικό φαινόμενο. Κατά συνέπεια, απευθύνεται όχι μόνο στο μαθητή που βρίσκεται στα πρώτα βήματά του, αλλά ακόμα και στον καθηγητή που αισθάνεται την ανάγκη και την ευθύνη να μελετήσει το φαινόμενο, το οποίο θα αναλύσει και στη συνέχεια θα διδάξει στο μάθημα.
Ετοιμάσαμε, λοιπόν, μια γραμματική προσιτή στο μέσο αναγνώστη, πρακτική κι αφομοιώσιμη, που δεν αφήνει αναπάντητα τα ερωτήματα και παράλληλα, διερευνά όλους τους μηχανισμούς λειτουργίας της γλώσσας. Προσεγγίσαμε όλες τις δομές της μεθοδικά και εξαντλητικά χωρίς να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις, όπου συχνά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Θεωρούμε, επίσης, ότι το κύριο χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι η απλότητα και αμεσότητα του λόγου, καθώς και η σαφήνεια και αναλυτικότητα στην παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων.
Ταυτόχρονα με την επεξεργασία των δομών εστιάσαμε στη χρήση των μηχανισμών του γλωσσικού κώδικα, προκειμένου ο μαθητής να καταστεί ικανός να προσλαμβάνει και να παράγει οποιοδήποτε κειμενικό είδος, να αποκτήσει δηλαδή επικοινωνιακή επάρκεια.
Έχουμε την πεποίθηση ότι ακριβώς αυτή η διαφοροποίησή μας, έχει οδηγήσει στο να καταξιωθεί η grammatica della lingua italiana in pratica στις συνειδήσεις των μαθητών και των καθηγητών, ώστε εδώ και χρόνια να είναι στην κορυφή των προτιμήσεών τους. [...] (Από τον πρόλογο της εκδότριας)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607253934
ΕκδότηςPRIMUS - KAPATOU
ΣειράΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις27x21
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3591-0040
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ !
HESSEL STEPHANE
€3.00 €1.50
(-50%)
Κερδίζετε €1.50
Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS