Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟΠΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΑΙ

ΤΟΠΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΑΙ

+
-
PAVIC MILORAD
Κωδ. Πολιτείας: 1900-0007
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€15.90
(-25%)
Κερδίζετε €5.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Βασισμένο στο πρότυπο του σταυρόλεξου, αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε δύο είδη αναγνωστών. Ο αναγνώστης που είναι «αποφασισμένος να αφεθεί να γλιστρήσει ως το θάνατο από την πιο σύντομη οδό και χωρίς αντιστάσεις» θα διαλέξει τον παλιό τρόπο ανάγνωσης θα ακολουθήσει την πλοκή του μυθιστορήματος. Ενώ αυτός που θα διακινδυνεύσει να έρθει σε αντίθεση προς τη ροή του χρόνου θα επιλέξει την κάθετη ανάγνωση αυτή θα του επιτρέψει να ακολουθήσει τη μοίρα των ηρώων. Τη μοίρα του αρχιτέκτονα Αθανάσιου Σβίλαρ που βρήκε κοντά στους μοναχούς του Αγίου Όρους την εξήγηση των επαγγελματικών αποτυχιών του και έγινε πλούσιος και διάσημος με το όνομα Αθανάσιος Ράζιν. Τη μοίρα της τραγουδίστριας Βίτατσας Μίλουτ, της συζύγου του, που έχασε τη μισή φωνή της και ερωτεύτηκε τον αναγνώστη αυτού του βιβλίου. Ντροπαλοί ή θρασείς, λάτρεις της τάξης ή της αταξίας, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν σε κάθε περίπτωση εδώ, όπως σε κάθε σταυρόλεξο, φημισμένους πολιτικούς, τοπία - όπως αυτά τα ζωγραφισμένα με τσάι, με τα οποία ο Ράζιν διακοσμούσε το κάλυμμα των τετραδίων του -, πόλεις μεγάλες και μικρές, σπάνια έπιπλα και ορισμένα αξιοπερίεργα, όπως αυτό το ασημένιο αβγό-ρολόι που μέσα του αντηχούν οι φωνές των πιο ωραίων γυναικών του παρελθόντος. Αλλά, καθώς καμιά ανάγνωση δεν είναι χωρίς κίνδυνο, ίσως θα πρέπει, μιμούμενοι τους ήρωες του βιβλίου, να αλλάξουν χώρα και όνομα, να ξεχάσουν τη γλώσσα τους για να μάθουν μιαν άλλη, και όλα να ξαναρχίσουν από την αρχή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. Είχαν πλεγμένες τις άκρες από τα μουστάκια τους σαν στριφτά μαστίγια. (Όλα αυτά είναι μεγάλη δυστυχία, μέσα στην οποία αισθανόμαστε σαν ψάρι στο νερό...)
2. Μερικούς από τους πρώτους αιώνες έζησαν στις έρημους του Σινά. (Χτύπησε με μαγκούρα το αγκάθι και θα έχεις το λουλούδι...)
3. Η βασίλισσα Θεοδώρα ονειρεύτηκε πως άγγελοι έμπαιναν στο δωμάτιο της κρατώντας μαστίγια με τα δόντια. (Οι κεραυνοί και οι αστραπές μαστίγωσαν τη γη και το νερό...)
4. Δεν είναι γνωστό σε ποιον από τους δύο τρόπους ζωής ανήκε το ελληνικό μοναστήρι του Χιλανταρίου. (Στα ανοιχτά, η θάλασσα του Αιγαίου είναι ήσυχη μόνο την Κυριακή και τις γιορτές...)
5. Οι ερημίτες (ιδιορρυθμίτες) του Χιλανταρίου απέκτησαν τη φήμη και τη δύναμη τους. (Το αστέρι με το σχήμα του σκύλου, στο ζώδιο του Σείριου, κυριαρχούσε στον ουρανό...)
6. Οι κοινοβίτες του Χιλανταρίου υπήρξαν και έμειναν. (Ήταν Παρασκευή της Ανατολής, μέρα που δεν πρέπει να καταπιάνεσαι με δουλειές...)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPREDEO SLIKAN CAJEM
ISBN139789607290519
ΕκδότηςΗΡΟΔΟΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 1996
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις24x15
ΜετάφρασηΡΟΣΙΤΣ ΓΚΑΓΚΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΒΙΤΣ ΜΙΛΟΡΑΝΤ
Κωδικός Πολιτείας1900-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ελισάβετ.

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

αλεξανδρος νικοπουλος, AGAPI.XIFILIDOU, Christos Kitsos, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
SORA STEVEN
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΡΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS