Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΑ+CD), ΒΙΒΛΙΟ Α1, ΑΡΧΑΡΙΟΙ // ΣΕΙΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΑ+CD), ΒΙΒΛΙΟ Α1, ΑΡΧΑΡΙΟΙ

ΣΕΙΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ)

+
-
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ, ΒΑΣΚΑ-ΠΑΙΔΟΥΣΗ ΛΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3164-0039
Τιμή Έκδοσης
€30.95
Τιμή Πολιτείας
€23.21
(-25%)
Κερδίζετε €7.74


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η σειρά "Ελληνικά για σας" απευθύνεται σε όσους μαθαίνουν την ελληνική ως ξένη γλώσσα, ηλικίας 12 ετών και άνω, και μένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Είναι ένα υλικό δίγλωσσο, ένας βοηθός για τον καθηγητή, αλλά κι ένας δάσκαλος στο σπίτι για τον αρχάριο μαθητή, εφόσον κάθε νέο φαινόμενο ή λέξη καθώς και τα παραγγέλματα που παρουσιάζονται, γίνονται αμέσως κατανοητά.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι η διγλωσσία του εγχειριδίου δεν απαιτεί δίγλωσση διδασκαλία εκ μέρους του διδάσκοντος αλλά είναι απλώς και μόνο ένα ουσιαστικό βοήθημα, ιδιαιτέρως σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
Η δυνατότητα αυτονομίας στη μάθηση χάρη στη διγλωσσία του υλικού, το CD και τις ασκήσεις e-learning είναι μια καινοτομία αυτής της σειράς.
Σχετικά με τη δημιουργία των επιπέδων Α1 & Α2, βασικός μας στόχος είναι η διδακτική ύλη να είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ΚΕΓ (Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας) για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας Α1 & Α2, όπως αυτή έχει καθοριστεί και από το ΚΕΠΑΓ [Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες - CEFR (Common European Framework of Reference for Languages)].
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο διότι τα όρια στον καθορισμό των επιπέδων Α1 & Α2 ήταν σε πολλά σημεία ασαφή. Έτσι κι εμείς δεν περιοριστήκαμε στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών Α1 & Α2, όπως έχει καθοριστεί από έναν και μόνο φορέα, αλλά επεκταθήκαμε και αντλήσαμε πληροφορίες, ιδέες και εμπειρίες από πανεπιστημιακούς φορείς, διδάσκοντες, πορίσματα συνεδρίων, δημοσιεύματα και βιβλιογραφία της διδακτικής των ζωντανών γλωσσών. Εκτός από τους εκπαιδευτικούς στόχους, όπως έχουν καθοριστεί για κάθε επίπεδο από το ΚΕΓ, λάβαμε υπόψη μας το Αναλυτικό πρόγραμμα για τη διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης γλώσσας σε ενήλικους του Διατμηματικού προγράμματος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο ήταν πολύτιμο στην εκπόνηση του έργου μας.
Καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η πολυετής πείρα όλων των εταίρων στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως ξένης, η εμπειρία της NEOHEL στη συγγραφή προγενέστερων εγχειριδίων εκμάθησης ελληνικών και ιδιαιτέρως τα συμπεράσματα της εφαρμογής του υλικού Ελληνικά για σας από όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSIZIN ICIN YUNANCA, KITAP A1, YENI BASLAYANLAR, CAGDAS YUNAN DILININ ON IKI YAS VE UZERINDEKI COCUKLAR ILE ERISKINLERE OGRETILMESI ICIN IKI DILLI METOD KITAPLARI
ISBN139789607307705
ΕκδότηςNEOHELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2014
Αριθμός σελίδων290
Διαστάσεις28x21
ΕπιμέλειαΤΣΑΜΑΔΟΥ - JACOBERGER ΕΙΡΗΝΗ, ΝΤΕΜΙΡΟΖΟΥ ΝΤΑΜΛΑ, ΜΗΛΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3164-0039
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fouko

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Από τη μέση και κάτω
ΜΗΤΣΟΡΑ ΜΑΡΙΑ
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ERNST GERHARD
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS