Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ), ΑΡΧΑΡΙΟΙ (ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ) //

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ), ΑΡΧΑΡΙΟΙ (ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ)

ΣΕΙΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)

+
-
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ, ΒΑΣΚΑ-ΠΑΙΔΟΥΣΗ ΛΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3164-0041
Τιμή Έκδοσης
€19.93
Τιμή Πολιτείας
€14.95
(-25%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο Τετράδιο ασκήσεων υπάρχουν ασκήσεις για κάθε βήμα οργανωμένες ως εξής:
- Προθέρμανση: Οι ασκήσεις αυτές πρέπει να γίνονται πριν το κυρίως κείμενο του βήματος. Στις ασκήσεις προθέρμανσης οι μαθητές καλούνται να παρατηρήσουν και να εξαγάγουν μόνοι τους συμπεράσματα για τα νέα γραμματικά φαινόμενα τα οποία παρουσιάζονται στο βήμα.
- Ο διάλογος / Το κείμενο φύλλο και φτερό: Εστιασμένη παραγωγή προφορικού λόγου. Στις ασκήσεις αυτές το βασικό κείμενο κάθε βήματος αναλύεται σε επί μέρους επικοινωνιακές πράξεις λόγου. Οι μαθητές καλούνται να εξασκηθούν σε αυτές δημιουργώντας παρόμοιες, κατευθυνόμενες γλωσσικές δραστηριότητες.
- Και λίγο πιο βαθιά: Μια πιο αναλυτική προσέγγιση των εκφράσεων και δομών του διαλόγου με ασκήσεις προφορικού και γραπτού λόγου.
- Και τώρα εσείς: Ασκήσεις ελεύθερης έκφρασης. Οι μαθητές καλούνται να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα σε "αυθεντικές" καταστάσεις, όπως και να μιλήσουν για προσωπικά θέματα και βιωματικές εμπειρίες τους, με βάση πάντα τους επικοινωνιακούς στόχους του βήματος.
- Οργανώνομαι: Ασκήσεις γραμματικής και σύνταξης σχετικά με τα φαινόμενα του βήματος.
- Λέξεις: Ασκήσεις κατανόησης και εμπέδωσης του λεξιλογίου.
- Ξέρω να τονίζω: Ασκήσεις τονισμού, ως επανάληψη της συστηματικής δουλειάς που έχει ήδη γίνει στο βιβλίο ΑΟ.
- Προφορά: Ασκήσεις προφοράς, ως επανάληψη της συστηματικής δουλειάς που έχει ήδη γίνει στο βιβλίο ΑΟ.
- Στη γλώσσα μου... και πίσω πάλι: Ασκήσεις μετάφρασης σε δύο στάδια: γραπτή απόδοση στη Γ1 και προφορική και γραπτή απόδοση του μεταφρασμένου κειμένου πάλι στα ελληνικά.
- Αξιολόγηση / Οι 4 δεξιότητες: Ασκήσεις ελέγχου των γνώσεων που αποκτήθηκαν σε κάθε βήμα, βασισμένες στις 4 δεξιότητες (κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου). Οι ασκήσεις αυτές βασίζονται στον τρόπο που διεξάγονται οι εξετάσεις του ΚΕΓ για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας και έχουν σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με αυτές. Ένας άλλος σημαντικός στόχος τους είναι η συνεχής αξιολόγηση των μαθητών στο σύνολο του γλωσσικού εισαγόμενου κάθε βήματος. Παράλληλα όμως, γίνεται αξιολόγηση του υλικού καθώς και του ίδιου του καθηγητή και του τρόπου διδασκαλίας του.
- Το τραγούδι μας: Ακουστική εξάσκηση στην προφορά γραμμάτων και λέξεων (ασκήσεις με κενά για συμπλήρωση). Επιπλέον, οι μαθητές εξοικειώνονται, ακόμα και από αυτό το αρχικό επίπεδο, με τον αυθεντικό λόγο και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους με νέες λέξεις και εκφράσεις. Στα τραγούδια οι μαθητές αυτενεργούν. Καλούνται να ψάξουν και να βρουν στο λεξικό τη σημασία βασικών λέξεων του τραγουδιού, οι οποίες τους έχουν επισημανθεί αλλά όχι μεταφραστεί. Οι μαθητές επίσης έρχονται σε επαφή με διαφορετικά είδη ελληνικής μουσικής (παραδοσιακή, ρεμπέτικη, έντεχνη, λαϊκή και άλλα) καθώς και με στοιχεία πολιτισμού.
- Παιχνίδια: Ασκήσεις - παιχνίδια για την εμπέδωση του λεξιλογίου και των νέων εκφράσεων του κάθε βήματος.
- Διαδίκτυο: Σε πολλές ασκήσεις υπάρχουν παραπομπές στο Διαδίκτυο που προτρέπουν τους μαθητές να αυτενεργήσουν. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGREEK FOR YOU A1 BEGINNERS WORKBOOK - SERIES FOR LEARNING MODERN GREEK AS A FOREIGN LANGUAGE FOR ADOLESCENTS AND ADULTS
ISBN139789607307736
ΕκδότηςNEOHELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων314
Διαστάσεις28x21
ΕπιμέλειαΤΣΑΜΑΔΟΥ - JACOBERGER ΕΙΡΗΝΗ
Κωδικός Πολιτείας3164-0041
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fouko

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο WARREN BUFFETT
SIMMONS RICHARD
€23.00 €10.35
(-55%)
Κερδίζετε €12.65
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS