Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ // ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

+
-
ΔΕΔΟΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0069-0020
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€9.60
(-20%)
Κερδίζετε €2.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Προοδευτικά κλιμακούμενη μέθοδος εκγύμνασης με ισομετρικές ασκήσεις αυτοαντίστασης διάρκειας 6 εβδομάδων. Περιλαμβάνει 42 διαφορετικά 5λεπτα ημερήσια προγράμματα, διαφοροποιημένα από μέρα σε μέρα, με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα.
Αν πιστεύετε ότι οι δυνατοί και ταυτόχρονα καλοσχηματισμένοι μύες είναι "προνόμιο λίγων, γονιδιακά τυχερών", ότι "είναι πολύ δύσκολο να τους αποκτήσεις" ή ότι "χρειάζεται σκληρή γυμναστική, άφθονος ιδρώτας και πολύς χρόνος", σας αποδεικνύουμε εμπράκτως το αντίθετο: σε χρόνο - ρεκόρ μόλις 6 εβδομάδων ή συνολικά 210 λεπτών, αναδομείτε πλήρως το μυϊκό σας σύστημα και βελτιώνετε 100% τη δύναμή σας.
Με εξειδικευμένο 5λεπτο πρόγραμμα καθημερινής γυμναστικής, ιδανικό για άντρες με καθιστικό τρόπο ζωής.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Οι ισομετρικές ασκήσεις αυτοαντίστασης αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης για υγιή άτομα, ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης. Είναι άριστη επιλογή για όσους κάνουν καθιστική ζωή και δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν με συμβατικούς τρόπους. Είναι επίσης ιδανική επιλογή για άντρες που για κάποιο λόγο απέχουν αναγκαστικά από τη συνήθη γυμναστική τους (π.χ. περίοδος διακοπών, ταξίδια, ανάρρωση από τραυματισμό κ.ά.). Επιπλέον, παίζουν σημαντικό υποβοηθητικό και προστατευτικό ρόλο σε αθλητές βαρέων αθλημάτων (πυγμάχους, παλαιστές κ.ά.), πολεμικών τεχνών, μηχανοκίνητων και ακραίων σπορ, ενώ είναι εξαιρετικά χρήσιμες ως συμπλήρωμα της βασικής προπόνησης των bodybuilders και όσων γυμνάζονται με βάρη, ιδίως δε όταν παρατηρούν στασιμότητα αποτελεσμάτων ("κόλλημα ανάπτυξης").
Οι προτεινόμενες ασκήσεις και τα προγράμματα γίνονται σε οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε, π.χ. στο σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, οπουδήποτε, κάποιες ακόμα και σε στιγμές αναμονής μέσα στο αυτοκίνητο! Το μόνον "όργανο γυμναστικής" που χρησιμοποιείτε είναι το σώμα σας και, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται ούτε καν να κινηθείτε από τη θέση σας!
Τι λέτε λοιπόν;
Θα μείνετε απλώς με την επιθυμία ενός δυνατότερου σώματος ή θα μπείτε στο πρόγραμμα και θα το αποκτήσετε; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Γυμναστική χωρίς κίνηση!
Βασικό ασκησιολόγιο
Ολοκληρωμένος σχεδιασμός 6 εβδομάδων
Και μετά τι;
Λεπτομέρειες
ISBN139789607378941
ΕκδότηςΑΘΛΟΤΥΠΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2011
Αριθμός σελίδων108
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας0069-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aposdrak

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, Πεπιτα

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΡΥΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
KADARE ISMAIL
€11.66 €4.66
(-60%)
Κερδίζετε €7.00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΛΙΑΝΑ
€77.00 €34.65
(-55%)
Κερδίζετε €42.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS