Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

+
-
BERG DALE
Κωδ. Πολιτείας: 3857-0018
Τιμή Έκδοσης
€35.00
Τιμή Πολιτείας
€28.00
(-20%)
Κερδίζετε €7.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Εμπλουτισμένη με περίπου 200 έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες για την ενίσχυση της κατανόησης των κλινικών καταστάσεων καθώς και των εξεταστικών και διαγνωστικών μεθόδων, η νέα σύγχρονη έκδοση του βιβλίου "Κλινική Εξέταση και Φυσική Διάγνωση" αποτελεί τη μόνη εγγυημένη αναφορά τσέπης που χρειάζεστε.
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει βήμα προς βήμα τη σταδιακή προσέγγιση στη διάγνωση και αντιμετώπιση των συχνών κλινικών προβλημάτων.
Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει τη βασική εξέταση (περιγράφονται τα ανατομικά στοιχεία της περιοχής που εξετάζεται και οι ειδικές διαγνωστικές μέθοδοι που χρησιμεύουν στη βασική εξέταση), τη λεπτομερή εξέταση (περιγράφονται οι μέθοδοι της λεπτομερούς εξέτασης ομαδοποιημένες σύμφωνα με τον τύπο "Προσέγγιση του ασθενούς με... "κάποιο ενόχλημα"", και αποτελούν τα επόμενα βήματα μετά τη διενέργεια της βασικής εξέτασης -βασίζονται και αυτές στην παρατήρηση του εξεταστή και ακολουθούνται από διάφορες υποθέσεις αποτελεσμάτων που μεταφράζονται σε ειδικές διαγνώσεις) και πολυάριθμες πιθανές διαγνώσεις (κάθε διάγνωση εξηγείται με περαιτέρω λεπτομέρειες- περιγράφονται με συντομία η παθολογική φυσιολογία, η συμπτωματολογία, η σημειολογία, οι προηγηθείσες μέθοδοι φυσικής εξέτασης, η κλινική αξιολόγηση, η θεραπεία και μερικές φορές η παραπομπή σε άλλους ειδικούς).
Οι κλινικές εκδηλώσεις συσχετίζονται και διασταυρώνονται με το τμήμα της εξέτασης κάθε κεφαλαίου, γεγονός που επιτρέπει στον εξεταστή να θέσει γρήγορα την "προσωρινή" διάγνωση, χρησιμοποιώντας τις βασικές και λεπτομερείς διαγνωστικές μεθόδους.
Εντύπωση προκαλεί η αναφορά σε όλα σχεδόν τα οργανικά συστήματα, τις κύριες αρθρώσεις και τις βασικές επιστήμες - ανατομική, γενετική, ανοσολογία, βιοχημεία, φαρμακολογία κ.α. Χαρακτηριστική είναι επίσης η πληθώρα των ειδικών συμπτωμάτων, κλινικών σημείων και εξεταστικών μεθόδων, η ενδελεχής περιγραφή τους, οι κατευθυντήριες γραμμές για τη διενέργεια πιο εξειδικευμένων εξετάσεων (π.χ. CT ή MRI), η θεραπευτική αντιμετώπιση και οι παραπομπές σε άλλους ειδικούς γιατρούς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Ζωτικά σημεία
ΩΡΛ
Οφθαλμός
Καρδιολογία
Θώρακας / Πνεύμονες
Κοιλιά
Νευρολογία
Δάκτυλο, Αντίχειρας, Άκρο χέρι και Καρπός
Αγκώνας
Ώμος
Ισχίο / Ράχη
Γόνατο
Άκρο πόδι / Ποδοκνημική
Δερματολογία
Γυναικολογία και Μαιευτική
Ανδρικά έξω γεννητικά όργανα
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςADVANCED CLINICAL SKILLS AND PHYSICAL DIAGNOSIS
ISBN139789607461612
ΕκδότηςΣΙΩΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων548
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜετάφρασηΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΡΓΚ ΝΤΕΙΛ
Κωδικός Πολιτείας3857-0018
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ
MINOIS GEORGES
€44.52 €17.81
(-60%)
Κερδίζετε €26.71
ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΕΛΟ
ΣΚΡΟΥΜΠΕΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
€12.90 €6.45
(-50%)
Κερδίζετε €6.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS