Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΕΡΑΚΙ // ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΕΡΑΚΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0014




Παρουσίαση

Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν βρίσκεται νεκρή στο διαμέρισμά της. Όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον φίλο της, έναν φοιτητή, λάτρη της μοτοσυκλέτας -και δεινό σκοπευτή- ο οποίος προφυλακίζεται. Όταν ο αδελφός του φοιτητή, ναυτικός σε ποντοπόρα πλοία, αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μυστήριο, να φτάσει στην άκρη του νήματος και να ανακαλύψει τον πραγματικό δράστη του εγκλήματος, μπλέκεται σε μια σειρά περιπετειών, αντιμετωπίζοντας τον θάνατο που παραμονεύει γύρω του.
Φωτεινοί δρόμοι, σκοτεινά διαμερίσματα πολυκατοικιών, κινηματογράφοι, το λιμάνι του Πειραιά, οι φυλακές Κορυδαλλού, ο Ιππόδρομος, η Ιχθυόσκαλα, το Παλαιό Φάληρο, στέκια στο Κολωνάκι, μπαρ στην Αμφιάλη, είναι οι χώροι όπου εκτυλίσσεται η δράση. Οι ήρωες, ναυτικοί, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, πρόσφυγες από τις ανατολικές χώρες, χήρες, κυνηγοί της τύχης, μαστροποί, μπαργούμεν, πληροφοριοδότες, λαθρέμποροι όπλων και χρυσού, κινούνται στη μεγαλούπολη κουβαλώντας τα βιώματα, τις αγωνίες και τα πάθη τους.
Και στο "Μαύρο Γεράκι", τρίτο αστυνομικό βιβλίο του συγγραφέα μετά το "Κύκλος Θανάτου" και το "Χαμόγελο της Τζοκόντας", οι φίλοι των αστυνομικών ιστοριών θα βρουν αναφορές στα βιβλία του Γιάννη Μαρή. Ο Φίλιππος Φιλίππου, φανατικός θαυμαστής του κλασικού πια Έλληνα μυθιστοριογράφου και επίσης των Ντάσιελ Χάμετ και Ρέημοντ Τσάντλερ -της σχολής εκείνης του αστυνομικού μυθιστορήματος που παρέδωσε το έγκλημα στους ανθρώπους που είχαν λόγους να το διαπράξουν και δεν το έκαναν μόνο και μόνο "για να μας φορτώσουν μ' ένα πτώμα"- τοποθετεί την ιστορία του στη σύγχρονη Αθήνα, συνδυάζοντας, όπως και στα άλλα βιβλία του, το μυστήριο, την αγωνία και τη δράση, με πολιτικές και κοινωνικές επισημάνσεις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607478252
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3520-0014
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Menis Kazoglou, Lina P.

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ !
HESSEL STEPHANE
€3.00 €1.50
(-50%)
Κερδίζετε €1.50
ΣΙΝΑ
€81.62 €32.65
(-60%)
Κερδίζετε €48.97

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS