Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΤΟΥΑΝ // ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΟΘ

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΤΟΥΑΝ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

GUIN URSULA. LE
Κωδ. Πολιτείας: 4290-0001




Παρουσίαση

"Τενάρ, αυτή τη στιγμή κρατώ την οροφή πάνω απ' τα κεφάλια μας. Κρατώ τους τοίχους για να μη μας κλείσουν μέσα τους. Κρατώ το έδαφος για να μην ανοίξει κάτω από τα πόδια μας. Αυτό το κάνω διαρκώς από τότε που περάσαμε το λάκκο όπου περίμενε ο υπηρέτης τους. Αν εγώ μπορώ να απομακρύνω το σεισμό, εσύ φοβάσαι να συναντήσεις μιαν ανθρώπινη ψυχή μαζί μου; Εμπιστέψου με όπως σε εμπιστεύτηκα! Έλα μαζί μου τώρα". Προχώρησαν μπροστά. Η ατελείωτη σήραγγα άνοιξε. Η αίσθηση περισσότερου αέρα τους συνάντησε, σαν μια μεγέθυνση του σκοταδιού. Είχαν μπει στη μεγάλη σπηλιά κάτω από τις Ταφόπετρες. Άρχισαν να κάνουν τον κύκλο της, κατά μήκος του δεξιού τοιχώματος. Η Τενάρ είχε κάνει μόνο μερικά βήματα όταν σταμάτησε. "Τι είναι;" μουρμούρισε, και η φωνή της μόλις που έβγαινε μέσα από τα δόντια της. Υπήρχε ένας θόρυβος στη νεκρή, πελώρια, μαύρη φυσαλίδα αέρα: μια τρεμούλα ή δόνηση, ένας ήχος που τον ακούς με το αίμα και τον νιώθεις στα κόκαλα. Οι σκαλισμένοι από το χρόνο τοίχοι κάτω από τα δάχτυλά της πάλλονταν, πάλλονταν. "Προχώρα", είπε η φωνή του άντρα, στεγνή και πιεσμένη. "Βιάσου, Τενάρ". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE TOMBS OF ATUAN
ISBN139789607479013
ΕκδότηςΤΡΙΤΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1994
Αριθμός σελίδων164
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΙΛΗ
ΕπιμέλειαΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας4290-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

asd1982, Alka, fernthana, AnMakr

Κριτικές για το προϊόν

[07/01/2015] travelgirl290.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πιο σκοτεινό από το πρώτο . Δεν είναι ακριβώς συνέχεια της ιστορίας αλλά δένει τέλεια και μας παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα ηρωίδα . Και εδώ η πλοκή κυλά πολύ εύκολα .
[04/12/2014] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Απο όλη την σειρά αυτο το βιβλίο το θεωρώ το λιγότερο ενδιαφέρον είναι αρκετά σκοτεινό με λίγη πλοκή και αρκετά περιγραφικό τόσο σε τοπία όσο και στις ανθρώπινες σχέσεις. Παρόλα αυτά η μαγική πένα της Le Guin σε κρατάει στο βιβλίο.
[20/10/2014] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το δεύτερο βιβλίο από τη σειρά της Γαιοθάλασσας είναι το αγαπημένο μου (και το αγαπημένο μου της Λε Γκεν). Σκοτεινό, ενδιαφέρον, και, όπως σε όλη τη σειρά, με πολύ πραγματική, πολύ μετρημένη μαγεία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ
ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS