Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ // Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

+
-
FIRMAN JOHN, GILA ANN
Κωδ. Πολιτείας: 0510-0067
Τιμή Έκδοσης
€25.44
Τιμή Πολιτείας
€17.81
(-30%)
Κερδίζετε €7.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτό το βιβλίο δείχνει πώς είναι η Ψυχοσύνθεση στην εμπειρική άσκηση της ψυχοθεραπείας. Η Ψυχοσύνθεση, αρχικός εμπνευστής της οποίας ήταν ο Ιταλός ψυχίατρος Roberto Assagioli, είναι μία από τις πρώτες δυτικές ψυχολογίες που συμπεριέλαβε θεωρητικά τόσο την ψυχολογική όσο και την πνευματική διάσταση του ανθρώπου και καταπιάστηκε με την ίαση και την ανάπτυξη και στα δύο αυτά επίπεδα. Στην ουσία, προσφέρει μια προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία βασισμένη στην αλτρουιστική αγάπη, μια αγάπη που υποβοηθά την έμφυτη ενόρμηση που υπάρχει μέσα στους ανθρώπους να αποδεχτούν και να πραγματώσουν την ολότητα αυτού που αληθινά είναι. Οι συγγραφείς John Firman και Ann Gila ερευνούν το πώς αυτή η ενσυναισθητική αλτρουιστική αγάπη επιδρά στη θεραπευτική κατάσταση στην πράξη και τι συνεπάγεται για τον θεραπευτή η παροχή αυτής της αγάπης για έναν άλλον. Περιλαμβάνουν μοντέλα και θεωρίες βασισμένα στην εμπειρία, περιπτωσιολογικές μελέτες τόσο από τη σκοπιά του πελάτη όσο και του θεραπευτή και μια πρόσκληση τόσο προς τον επαγγελματία όσο και προς τον απλό άνθρωπο για αναστοχασμό, εσωτερική δουλειά και για την αναγκαία αφοσίωση που χρειάζονται για να αγαπούν και να εργάζονται σ' αυτό το βάθος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το βιβλίο "Η Ψυχοθεραπεία της Αγάπης" είναι ένα πρακτικό και βαθυστόχαστο βιβλίο, βασισμένο σταθερά στις δεκαετίες πείρας των συγγραφέων ως ψυχοθεραπευτών και ως δασκάλων Ψυχοσύνθεσης. Είναι γεμάτο με διαφωτιστικά παραδείγματα θεραπευτικών αλληλεπιδράσεων και θεωρητικών προοπτικών από μια ποικιλία πηγών - συμπεριλαμβανομένων των Freud, Jung, Adler και Rogers. Περιλαμβάνει επίσης πνευματικές εναισθησίες από υπερπροσωπική ψυχολογία, δυτικό μυστικισμό και Βουδισμό.
Για τους Firman και Gila, η Ψυχοσύνθεση είναι μια ψυχολογία αγάπης, μια ισχυρή δήλωση που αμφισβητεί τις δημοφιλείς μηχανιστικές προσεγγίσεις στην ψυχοθεραπεία. Αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον ενδιαφέρεται να ακολουθήσει την ψυχοθεραπεία ως ένα επάγγελμα αγάπης, συμπόνιας και με βάση την πνευματικότητα» (Robert Frazer, Ιδρυτής του Ινστιτούτου Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας)
«Το θέμα της ενσυναίσθησης βρίσκεται στις μέρες μας στο προσκήνιο της επιστημονικής έρευνας και στη βάση κάθε επιτυχημένης ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής. Οι Firman και Gila μας δείχνουν την ενσυναίσθηση στην πιο βαθιά της πλευρά - ως πνευματική ενσυναίσθηση. Η εναισθησία τους ρίχνει νέο φως στη φύση των σχέσεων καθώς και στην άσκηση των επαγγελμάτων αρωγής. Αυτό το βιβλίο θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της παρουσίας μας με τους ανθρώπους της ζωής μας. Είναι ένας έξοχος φόρος τιμής στο μυστήριο της αγάπης» (Piero Ferrucci, συγγραφέας του βιβλίου "Beauty and the Soul: The Extraordinary Power of Everyday Beauty to Heal your Life")

Περιεχόμενα

Σχόλιο της Συγγραφέως για την Ελληνική Έκδοση
Σημείωμα της Μεταφράστριας
Ευχαριστίες
Εισαγωγή
1 Η Θεωρία της Ψυχοσύνθεσης για την Προσωπικότητα
2 Η Θεωρία της Ψυχοσύνθεσης για την Ανάπτυξη
3 Πνευματική Ενσυναίσθηση
4 Ο Θάνατος και η Αναγέννηση του Ψυχοθεραπευτή
5 Ενσυναισθητική Συνήχηση
6 Αγάπη, Δύναμη και Ηθικοί Κανόνες
7 Στάδιο Μηδέν της Ψυχοσύνθεσης, Επιβίωση
8 Στάδιο Ένα της Ψυχοσύνθεσης, Διερεύνηση
9 Στάδιο Δύο της Ψυχοσύνθεσης, Ανάδυση του «εγώ»
10 Στάδιο Τρία της Ψυχοσύνθεσης, Επαφή με τον Εαυτό
11 Στάδιο Τέσσερα της Ψυχοσύνθεσης, Απόκριση στον Εαυτό
12 Η Ψυχοσύνθεση ως μια Ψυχολογία Αγάπης
Σημειώσεις
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA PSYCHOTHERAPY OF LOVE: PSYCHOSYNTHESIS IN PRACTICE
ISBN139789607582843
ΕκδότηςΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΣειράΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων234
Διαστάσεις24x16
ΜετάφρασηΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΡΕΝΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΙΡΜΑΝ ΤΖΟΝ, ΤΖΙΛΑ ΑΝ
Κωδικός Πολιτείας0510-0067
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mata06, ΑΓΑΠΗ, jim.pallis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
NILSSON MARTIN-PERSSON
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
VANOYEKE VIOLAINE
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS