Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Χ/Δ HYPER LEXICON - ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ // ΓΛΩΣ

HYPER LEXICON - ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ

ΓΛΩΣΣΙΚΟ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ (10η ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 3939-0035
Τιμή Έκδοσης
€43.50
Τιμή Πολιτείας
€32.62
(-25%)
Κερδίζετε €10.88


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ιλιγγιώδης ανάπτυξη των επιστημών και της τεχνολογίας και επακόλουθα, η ταχύτατη επικοινωνία των λαών, δημιούργησε την αδήριτη ανάγκη μιας κοινής γλώσσας. Η αγγλική γλώσσα με μοχλό το δυναμισμό του αμερικανικού γίγαντα, ήταν φυσικό να διαδοθεί και να αποτελέσει σήμερα παγκόσμιο εργαλείο επικοινωνίας.
Ο εκδοτικός μας οίκος, με παράδοση στη λεξικογραφία, παρουσιάζει το HYPER LEXICON (English-Greek και Greek-English) στο ελληνικό κοινό με ανάμικτα αισθήματα υπερηφάνειας και δέους.
Υπερηφάνεια, γιατί τόλμησε ένα τόσο μεγάλο και τόσο φιλόδοξο έργο δέος, γιατί καταπιάστηκε με εξαιρετικά επίπονη και δύσκολη από κάθε άποψη εργασία.
Στο HYPER LEXICON έγινε προσπάθεια να καλυφθεί το μέγιστο μέρος των δύο γλωσσών, αγγλικής και ελληνικής, ώστε ο χρήστης να βρει ένα σημαντικό βοήθημα.
Παράλληλα εμπλουτίστηκε με την απαραίτητη επιστημονική και τεχνολογική ορολογία, ώστε να αποτελέσει ευρύτερο βοήθημα.
Η κύρια προσπάθεια δόθηκε στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του έργου. Το αγγλοελληνικό τμήμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με αναλυτική ανάπτυξη των λημμάτων και με πλήθος παραδειγμάτων, ώστε να είναι σαφέστερη κατά περίπτωση η χρήση της κάθε λέξης.
Το ελληνο-αγγλικό τμήμα, καίτοι έχει πλούσιο λεξιλόγιο, έχει συνοπτική ανάπτυξη. Η πεποίθησή μας ότι το αγγλοελληνικό λεξικό είναι πιο αναγκαίο στο χρήση, απετέλεσε το γνώμονα της ανάλογης για κάθε τμήμα ανάπτυξης.
Τέλος, ο εμπλουτισμός του με εύληπτη και συνοπτική γραμματική και με απαραίτητους πίνακες, ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει αναγκαίο βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο. (Ανδρέας Δ. Σταφυλίδης, από τον πρόλογο στη 10η χαρτόδετη έκδοση)

Περιεχόμενα

Πρόλογος - Ανδρέας Δ. Σταφυλίδης
Στη σύνταξη του παρόντος Λεξικού συνεργάστηκαν οι: Αναγνωστοπούλου Χριστίνα, Βαλλιάνος Χρήστος, Βαλλίδης Μάριος, Charlesworth Maya, Γιαννή Θεοδώρα, Δαλιάνη Αναστασία, Δουβίτσας Βασίλειος, Ζουμπούλης Ηλίας, Ιωάννου Γεωργία, Ιωαννίδου Ιωάννα, Κοτοπούλης Παναγιώτης, Λαμπροπούλου Πολυξένη, Λαμπροπούλου Αθηνά, Λουκαΐδης Αβραάμ, Λυκιτσάκου Κων/ντίνα, Μαμουζέλου Φιλιώ, Μαρκοπούλου Μαρία, Μαυρογιάννης Δημήτριος, Νικητοπούλου Μαρία, Νούση Μαρία-Ελένη, Παπαβασιλείου Φωτεινή, Παπαγιαννοπούλου Γεωργία, Παπαδοπούλου Χρυσούλα, Παπαλέξης Κων/νος, Πετράκη Μαρία, Σιταρά Μαρία, Σκάγκου Μαρία, Σουσούνη Αθηνά, Σταμάτογλου Νικολέτα, Σταφυλίδης Ανδρέας, Ταζάρτες Εμμανουήλ, Χριστοδουλάτος Γεώργιος
Διάγραμμα Ύλης του Αγγλοελληνικού Λεξικού
Η προφορά των φωνητικών συμβόλων
Aa-Zz
Αα-Ωω
Πίνακας κυριότερων συντομογραφιών
Απαρέμφατο - Αόριστος - Παθητική Μετοχή
Λεπτομέρειες
ISBN139789607695451
ΕκδότηςΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων1248
Διαστάσεις24x16
ΠρόλογοςΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3939-0035
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS