Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Γ΄ ΕΚΔΟΣΗ)

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Γ' ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΥΨΩ
Κωδ. Πολιτείας: 3823-0039
Τιμή Έκδοσης
€46.65
Τιμή Πολιτείας
€34.99
(-25%)
Κερδίζετε €11.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι "Υπηρεσίες" αποτελούν τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα της παγκόσμιας οικονομίας και συνιστούν την κυρίαρχη οικονομική δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου, οι πρακτικές διοίκησης και μάρκετινγκ στον τομέα αυτό αναπτύσσονται ταχύτατα και εξελίσσονται συνεχώς. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φύση των υπηρεσιών, καθιστά αναγκαία τη συστηματική τους διερεύνηση ξεχωριστά από τα προϊόντα.
Η τρίτη έκδοση του βιβλίου "Μάρκετινγκ Υπηρεσιών" έρχεται να συμπληρώσει τη δεύτερη πολύ επιτυχημένη έκδοση του μοναδικού έως και σήμερα πανεπιστημιακού συγγράμματος στον χώρο των υπηρεσιών στην Ελλάδα. Όπως και στις δυο προηγούμενες εκδόσεις του, έτσι και σε αυτή, το βιβλίο είναι γραμμένο με δύο κατηγορίες αναγνωστών κατά νου: φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, καθώς και μεσαία και ανώτερα στελέχη που ασκούν μάρκετινγκ στον ιδιαίτερα περίπλοκο και ανταγωνιστικό χώρο των υπηρεσιών.
Η τρίτη έκδοση του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών διανθίστηκε από μια σειρά case studies, συνοδευόμενα από ερωτήσεις ανάλυσης και συζήτησης, που έρχονται να συμπληρώσουν την πληθώρα των παραδειγμάτων που ενυπάρχουν σε όλα τα κεφάλαια. Αντλώντας από τη μακρά μας εμπειρία ως πανεπιστημιακών δασκάλων, εμπλουτίσαμε τα κεφάλαια με μελέτες περιπτώσεων (case studies), εργαλείο που η εμπειρία μας μάς έχει δείξει πως βοηθά σημαντικά την κατανόηση των παρουσιαζόμενων εννοιών και αποτελεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο. Σκοπός μας να κατανοήσει ο αναγνώστης πως κάποιες επιλογές, στρατηγικές και τακτικές, μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στην κερδοφορία και την επιτυχία. Μέσα από την ανάλυση προκύπτουν οι μηχανισμοί επίτευξης αριστείας και δημιουργίας και διατήρησης ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις υπηρεσίες.
Προσδοκία και ελπίδα μας είναι όσοι διαβάσουν το βιβλίο αυτό να μείνουν ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο, αλλά κυρίως να εντρυφήσουν στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η προσπάθεια να διοικηθεί το μάρκετινγκ μίας υπηρεσίας και να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό επιτυχώς, ώστε στο μέλλον η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον κρίσιμο τομέα των "Υπηρεσιών" να καταστεί υψηλότερη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν καθοριστικά στην τρίτη έκδοση, και ιδιαίτερα την κυρία Σοφία Δαγαλάκη, υπεύθυνη έκδοσης, για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά της.
Σπύρος Γούναρης, Καλυψώ Καραντινού, Αθήνα, Ιανουάριος 2015 (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
1. ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
2. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
3. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
5. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
6. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
7. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
8. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
9. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
10. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
11. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Λεπτομέρειες
ISBN139789607745392
ΕκδότηςROSILI
ΣειράΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων476
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3823-0039
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS