Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
4ΤΟΜΟ ΛΕΞΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ OXFORD-DUDEN

ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ (ΤΕΤΡΑΤΟΜΟ)

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 0098-0055
Τιμή Έκδοσης
€50.00
Τιμή Πολιτείας
€35.00
(-30%)
Κερδίζετε €15.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα Εικονογραφημένα Λεξικά Θεματικής Ορολογίας Oxford-Duden είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των παγκοσμίως καταξιωμένων εκδοτικών οίκων Oxford University Press και Dudenverlag. Η παρούσα δίγλωσση έκδοση, η οποία ολοκληρώθηκε από τις εκδόσεις Αιώρα με τη συνδρομή του Τμήματος Λεξικών του Oxford University Press, παρουσιάζει μια διεξοδική και έγκυρη καταγραφή Θεματικής Ορολογίας στα αγγλικά και στα ελληνικά. Επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, επαγγελματίες και τεχνίτες από ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, καθώς και ποικίλοι φορείς, συνέβαλαν σημαντικά στην τελική διαμόρφωση του ελληνικού κειμένου.
Μια εικόνα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πληροφορίες με περισσότερη αμεσότητα και σαφήνεια από ότι μια εξήγηση ή ένας ορισμός, ελαχιστοποιώντας την αβεβαιότητα της επιλογής μεταξύ των διαφορετικών ερμηνειών που προτείνουν τα παραδοσιακά λεξικά. Η επιστημονική εγκυρότητα και η λειτουργικότητα της εικονογράφησης του Λεξικού Θεματικής Ορολογίας Oxford-Duden, η οποία αποτελεί έργο εξειδικευμένης ομάδας της Dudenverlag , διασφαλίζει την κατανόηση και τη σωστή χρήση της ορολογίας.
Το Αγγλοελληνικό-Ελληνοαγγλικό Λεξικό Θεματικής Ορολογίας Oxford-Duden, ένα μοναδικό εγχείρημα στο χώρο της ελληνικής λεξικογραφίας, παραθέτει περισσότερα από 28.000 αντικείμενα σε 365 θεματικές ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα τομέων και δραστηριοτήτων. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει την εικονογράφηση μιας θεματολογίας καθώς και την ακριβή ονομασία των απεικονιζόμενων αντικειμένων στις δύο γλώσσες, ενώ η διαμόρφωση του κειμένου και τα πλήρη αλφαβητικά ευρετήρια των ελληνικών και των αγγλικών όρων επιτρέπουν την αμφίδρομη αναζήτηση. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOXFORD DUDEN // PICTORIAL GREEK AND ENGLISH DICTIONARY
ISBN139789607872401
ΕκδότηςΑΙΩΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων1214
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας0098-0055
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Πανδημικές αποκαλύψεις (χαρτόδετη έκδοση)
CAYLEY DAVID
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50
Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS