Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ( ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ / ΣΕΙΡΑ )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

+
-
SANCHEZ CLARA
Κωδ. Πολιτείας: 2491-0017
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.42
(-30%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ζωή σήμερα, η ζωή στις σύγχρονες πόλεις, με τις σύγχρονες μορφές συμβίωσης, με τον σύγχρονο τρόπο που οι άνθρωποι ερωτεύονται και ονειρεύονται. Η ζωή που ανοίγει το δρόμο της μέσα από αλλαγές και νέες τεχνολογίες, μια ζωή περίπλοκη που προσπαθεί να κατανοήσει την ύπαρξή της.
Ένας χώρος μαγικός όπου παράξενα και συνηθισμένα γεγονότα ξεδιπλώνονται μπροστά στην αθώα και συνάμα στοχαστική και ποιητική ματιά του Φραν, του αφηγητή του έργου «Τελευταία νέα από τον Παράδεισο». Και μέσα από αυτή ακριβώς τη ματιά, η Clara Sanchez εξερευνά την ανήσυχη και σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα για να αποδείξει ότι μόνο όσοι τολμούν να ονειρεύονται και να πιστεύουν στην τύχη θα κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Η πίστη στην τύχη είναι η πίστη στη ζωή με τις απεριόριστες πιθανότητες που αυτή εμπεριέχει.
Ένα μυθιστόρημα για τον παράδεισο του καθενός μας.
"... Κοίτα, πρόσεξε αυτά που έχω να σου πω, η τεχνική της στενής πολιορκίας είναι πάντα λάθος. Αυτός που συμπεριφέρεται σε όλες τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο είναι καταδικασμένος στην αποτυχία. Άσε εκείνη να σε οδηγήσει. Αφέσου να παρασυρθείς. Μπες στο παιχνίδι της. Απόλαυσε αυτό που έχεις στα χέρια σου, παρόλο που μπορεί να μη συμπίπτει με τις προσδοκίες σου. Να είσαι δημιουργικός. Κάθε χειρονομία, κάθε βλέμμα, κάθε της απάντηση θα σε οδηγήσει σε κείνη. Σκέψου ότι κάθε πλευρά του κορμιού και του μυαλού της είναι ενδιαφέρουσα, μην περιορίζεσαι. Το αντίθετο θα ήταν σαν να έμπαινες σε μία ζούγκλα και να έμενες συνέχεια κάτω από ένα φοίνικα, χωρίς να κάνεις βήμα παραμέσα. Κάνε τη διαδρομή χωρίς βιασύνη. Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Είναι το πρώτο που λέω πάντα: η αγάπη κλειδώνει απέξω τον χρόνο. Και, πάνω από όλα, σκέψου ότι πρόκειται για κάτι που γίνεται από ευχαρίστηση, αν δεν είναι έτσι, καλύτερα να μην το κάνεις...". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLAS ULTIMAS NOTICIAS DEL PARAISO
ISBN139789607893178
ΕκδότηςΛΑΓΟΥΔΕΡΑ
ΣειράΙΣΤΙΟΦΟΡΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2002
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΡΟΒΕΣΗ ΤΟΝΙΑ
ΕπιμέλειαΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΝΤΣΕΣ ΚΛΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας2491-0017
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

myrtoula

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS