Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΚΤΗ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΚΤΗ

PHILLIPS CARYL
Κωδ. Πολιτείας: 0649-0090




Παρουσίαση

Οι δύο πρωταγωνιστές του Φίλιπς είναι εντελώς διαφορετικοί. Η Ντόροθι, μια πρώην δασκάλα που βγήκε πρόωρα στη σύνταξη και προσπαθεί να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσαν ο θάνατος των γονιών της και της αδελφής της, το διαζύγιό της και μία μετακόμιση, κοντεύει τα εξήντα. Ο ήσυχος και μυστηριώδης Σόλομον, Αφρικανός πρόσφυγας, είναι γύρω στα τριάντα πέντε και είναι ο καινούριος της γείτονας. Και οι δύο είναι μοναχικοί, και οι δύο έχουν γνωρίσει την απόρριψη. Μαθαίνουμε την τελική τους τύχη αρκετά νωρίς και σταδιακά ο συγγραφέας μας γυρίζει στο παρελθόν τους, για να πληροφορηθούμε τι ήταν αυτό που τους έφερε στο ίδιο χωριό την ίδια χρονική στιγμή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Σαλμάν Ρούσντι λέει ότι το βασικό σύμβολο του 20ού αιώνα είναι ο μετανάστης και η συμβολική αξία εξόριστων και μεταναστών συνεχίζει να ασκεί και στον 21ο αιώνα μια έλξη η οποία οφείλεται στα έργα συγγραφέων όπως η Ζέιντι Σμιθ, ο Τζέφρι Ευγενίδης και τώρα ο Κάρυλ Φίλιπς... Αυτό είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Φίλιπς ύστερα από δύο μη μυθιστορηματικά βιβλία και άξιζε τη μακρά αναμονή. Και μάλιστα πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο έργο του μέχρι στιγμής. Η Μακρινή ακτή είναι μια απόσταξη όλων των γνωρισμάτων που κάνουν το έργο του Φίλιπς τόσο εντυπωσιακό: διαυγής, φαινομενικά απλή, πρόζα, σε συνδυασμό με μεγάλες ιδέες και πολύπλοκα συναισθήματα... Είναι ένα από τα σπάνια μυθιστορήματα που εξετάζουν με επιτυχία σημαντικά θέματα μέσα από το πρίσμα ασήμαντων ζωών." (Time Out)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA DISTANT SHORE
ISBN139789607909947
ΕκδότηςSCRIPTA
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2009
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΤΧΟΥΤ ΡΕΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΙΛΙΠΣ ΚΑΡΙΛ
Κωδικός Πολιτείας0649-0090
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rafail17, ΦΜ70

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CARL BARKS, ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
CLARKE ARTHUR
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS