Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ

+
-
AKAR RIDVAN
Κωδ. Πολιτείας: 4333-0024
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€8.48
(-60%)
Κερδίζετε €12.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ήρωάς μας από τη μια δουλεύει σαν αστυνομικός ρεπόρτερ στην εφημερίδα Χιουριέτ και από την άλλη προσπαθεί να ανακαλύψει το δολοφόνο της μητέρας του. Βρισκόμαστε στο 1964, χρονιά όπου στην Κύπρο επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, η Τουρκία βρίσκεται στο κατώφλι της επέμβασης και όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το ζήτημα. Στο μεταξύ ο ήρωάς μας αρχίζει να ασχολείται με τη διαλεύκανση της δολοφονίας ενός απόστρατου συνταγματάρχη, έχοντας στα χέρια του μονάχα μια φωτογραφία τραβηγμένη το 1944 η οποία βρέθηκε στο πορτοφόλι του θύματος και μερικές σελίδες γραμμένες στα οθωμανικά. Η μυστηριώδης στάση των φίλων του συνταγματάρχη Σεραφεττήν μα και η υποψία πως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας μπορεί να είναι ο φονιάς της μητέρας του, ωθούν τον Φερίτ να εξιχνιάσει το έγκλημα παρ' όλες τις απαγορεύσεις και τα εμπόδια που του θέτουν.
Καθώς ξετυλίγεται η πλοκή του μυθιστορήματος, ο συγγραφέας μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του '30, στην εποχή που οργανώνονταν οι ρατσιστικές - τουρανικές κινήσεις, στις πολιτικές των μονοκομματικών κυβερνήσεων στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στους Ναζιστές, στα βασανιστήρια - ανακρίσεις που στην Τουρκία είναι γνωστές ως "φέρετρα" και στην ιστορία ενός χαρισματικού γκρίζου λύκου που πρόδωσε τους συντρόφους του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBIR IRKCININ IHANETI
ISBN139789607922410
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2006
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΔΡΙΝΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΚΑΡ ΡΙΝΤΒΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4333-0024
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS