Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΙΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ // ΧΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ

ΠΙΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ

ΧΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ

AUN-WEOR SAMAEL
Κωδ. Πολιτείας: 1206-0017




Παρουσίαση

Εμείς, οι σαράντα δύο Δικαστές του Κάρμα, προτρέπουμε τους Γνωστικούς να είναι ενωμένοι σε αυτές τις στιγμές στις οποίες η ανθρωπότητα βρίσκεται στα σταυροδρόμια του "Είναι" και του "μη Είναι". Μιλούμε συναθροισμένοι σε πλήρες συμβούλιο, με τη δέουσα έγκριση του Jeu, πατριάρχη της Ανώτατης Ιεραρχίας, και με πλήρη εξουσία της Λευκής Αδελφότητας στην οποία ανήκουμε.
Στέλνουμε τις ευλογίες μας σε όλα τα ανθρώπινα όντα, χωρίς διάκριση φύλου, θρησκείας, φυλής, ή χρώματος. Εμείς ποθούμε την επανάσταση της Χριστικής συνείδησης, για να επιταχύνετε τα βήματά της με σκοπό ο Χριστός να κατεβεί σε σας. Κατά συνέπεια, το φως του Θεϊκού Λόγου θα κάνει το φλογερό ρόδο της πνευματικότητας να ανθήσει στο γιγαντιαίο σταυρό του γαλαξία.
Εμείς, συναθροισμένοι στο Ναό Καρδιά της Γης από την ανώτατη τάξη του Ναού Καρδιά του Ήλιου και τις Ιεραρχίες του, και με τις δυνάμεις που έχουν απονεμηθεί σε μας, έχουμε εγκρίνει τη δημοσίευση αυτού του βιβλίου, τη Γνωστική Βίβλο, την Πίστη Σοφία αποκαλυμμένη, στο οποίο όλα τα ιερά Μυστήριά μας βρίσκονται συγκεκριμένα, επειδή η ακριβής στιγμή έχει φθάσει κατά την οποία πρέπει αυτό να συναντήσει την ανθρωπότητα.
Το ανοδικό ταξίδι, με όλα τα δημοσιευμένα βιβλία του Αξιοσέβαστου Δασκάλου Σαμαέλ Αούν Βεόρ, έχει ολοκληρώσει την καθορισμένη αποστολή του με την αποκάλυψη αυτού του Ιερού Έργου.
Αυτό το βιβλίο καλύπτει μια από τις μέγιστες ανάγκες του κόσμου. Είναι προπάτορας ενός νέου πολιτισμού, μιας νέας κουλτούρας και της αποκατάστασης της ιερής Γνωστικής εκκλησίας στο πρόσωπο της Γης.
Είστε κοντά στο μεγάλο κατακλυσμό. Οι χρόνοι του τέλους έχουν φθάσει ήδη. Η πάλη των στοιχείων θα αρχίσει να ξεσπά σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας. Να είστε επάγρυπνοι όπως ο σκοπός σε καιρό πολέμου. Πρέπει να βάλετε ένα τέλος στο όργανο Κουνταρτιγουαδόρ και με αυτό, το εγώ θα καταστραφεί οριστικά και το Είναι θα γεννηθεί.
Έτσι θα επιτύχετε την εσωτερική Αυτοπραγμάτωση. Ο σπόρος του αγγέλου είναι στο άδυτο του καθενός από σας. Η βλάστησή του θα είναι δυνατή μέσω του τέλειου γάμου και των τριών παραγόντων, τους οποίους ήδη ξέρετε.
Πιείτε τα καθαρά και κρυστάλλινα νερά του, έτσι ώστε να μπορείτε να ανέλθετε στα φτερά του Πληρώματος.
Pas Inverencial (Από τον πρόλογο στην αγγλική έκδοση)

Περιεχόμενα

Πρόλογος Αγγλικής Έκδοσης
Πρώτο Βιβλίο
Δεύτερο Βιβλίο
Τα 22 Αρκάνο - Αριθμοσοφία
Οι 12 Ώρες του Απολλώνιου
Κανόνες για την Αφύπνιση της Συνείδησης
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPISTIS SOPHIA DEVELADA
ISBN139789607925336
ΕκδότηςΔΙΜΕΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΟΥΝ-ΒΕΟΡ ΣΑΜΑΕΛ
Κωδικός Πολιτείας1206-0017
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS