Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ - 2001 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

2001 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

+
-
WILSON COLIN
Κωδ. Πολιτείας: 0498-0036
Τιμή Έκδοσης
€17.89
Τιμή Πολιτείας
€12.52
(-30%)
Κερδίζετε €5.37


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Ο Κόλιν Γουίλσον είναι ίσως ο πολυγραφότερος συγγραφέας-μελετητής της εποχής μας, με πάνω από εκατό εκπληκτικά βιβλία στο ενεργητικό του και ένας από τους πιο αξιόλογους στοχαστές και δασκάλους μας στην υπόθεση της έρευνας του Αγνώστου και της Εναλλακτικής Φιλοσοφίας. Το νέο του βιβλίο Εξωγήινοι (Αlien Dawn) είναι κυριολεκτικά το απόλυτο βιβλίο για το τεράστιο ζήτημα, ένας πλήρης εξωγήινος οδηγός για τον 21ο αιώνα. Είναι τόσο εμπεριστατωμένο και πολύπλευρο, που δεν θα είναι υπερβολή αν πω ότι, διαβάζοντάς το, κάποιος έχει αυτόματα εποπτεία σε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη πάνω στο θέμα, αφού περιέχει τη μεστή γνώση και την πληροφορία που έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα από όλους τους σοβαρούς ερευνητές του χώρου. Όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης του (ρίχνοντας έστω και μια ματιά στα λεπτομερή περιεχόμενα), είναι σαν να διαβάζει κανείς πενήντα βιβλία μαζί, έναν ολόκληρο μικρόκοσμο. Επιπλέον, μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί την τελευταία λέξη των ερευνητών του είδους (γιατί συνδυάζει τις απόψεις και τις γνώσεις πολλών μελετητών), στο κατώφλι του νέου αιώνα, ενός νέου αιώνα που επιτέλους απαιτεί μια σοβαρή, εμπεριστατωμένη και ξεκάθαρη μελέτη πάνω στο μεγαλύτερο μυστήριο του αιώνα που μας πέρασε. Επιτέλους έγινε. Ο Κόλιν Γουίλσον έχει κάνει μια τιτάνια μελέτη για να παρουσιάσει στο βιβλίο αυτό την περιπέτειά του και τα εκπληκτικά συμπεράσματά του. Θεωρώ ότι όποιος ενδιαφέρεται αληθινά για το μυστήριο των UFO, των επαφών και των απαγωγών από εξωγήινους, των συγκαλύψεων και των εναλλακτικών πραγματικοτήτων (έως τις εξελίξεις της σύγχρονης επιστήμης και της Κβαντικής Φυσικής), όχι μόνο πρέπει να διαβάσει ξανά και ξανά αυτό το βιβλίο, αλλά και -αν δεν ακολουθήσει τις βιβλιογραφικές και νοηματικές πύλες των σελίδων αυτών- αληθινά δεν χρειάζεται να διαβάσει τίποτε άλλο. Καταθέτω τα σέβη μου στον κύριο Γουίλσον για το παράθυρο στον κόσμο που μας άνοιξε, και χαίρομαι που μέσα από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ τα νέα βιβλία του βρήκαν το δρόμο τους προς το ελληνικό αναγνωστικό κοινό...». (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περιεχόμενα

Ευχαριστίες
1. Ένα πρόβλημα με πάρα πολλές λύσεις
2. Κύκλοι στα σπαρτά και παγωμένη μουσική
3. Πώς να προκαλέσετε σύγχυση στο κοινό
4. Το λαβυρινθώδες προσκύνημα του Ζακ Βαλλέ
5. Ξωτικά στο Υπερδιάστημα
6. Η τέταρτη διάσταση
7. «Ωχ, Όχι πάλι τα ίδια!»
8. Υψηλή παραδοξότητα
9. Εξωγήινες Δυνάμεις;
10. Ο δρόμος προς τα έξω
Επιλεγμένη βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςALIEN DAWN
ISBN139789607928382
ΕκδότηςΑΡΧΕΤΥΠΟ
ΣειράΚΟΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2004
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΕΜΠΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΚΟΛΙΝ
Κωδικός Πολιτείας0498-0036
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Στέλιος 1982

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Λευτέρης Αλυματήρης, aposdrak, Στέλιος 1982

Κριτικές για το προϊόν

[12/05/2020] Στέλιος 1982.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πάρα πολύ καλό βιβλίο. Αποκομίζει κανείς γνώσεις και πληροφορίες για ένα τόσο πολύπλοκο και ταυτόχρονα απλό ζήτημα όπως αυτό των Α.Τ.Ι.Α και της εξωγήινης ευφυούς ζωής. Πολύπλοκο, διότι προσεγγίζεται από πολλές οπτικές αλληλένδετες μεταξύ τους. Απλό, διότι το μόνο εμπόδιο στην μη παραδοχή των στοιχείων, είναι ο στείρος δογματισμός του ότι ο άνθρωπος δήθεν είναι το κέντρο του παντός.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
WELLS HERBERT-GEORGE
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS