Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

+
-
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 0597-0015
Τιμή Έκδοσης
€9.00
Τιμή Πολιτείας
€6.30
(-30%)
Κερδίζετε €2.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1935. Η Μέλπω, ένα ατίθασο και ονειροπόλο δεκαεξάχρονο κορίτσι, εγκαταλείπει κρυφά το νησί της, την Κάλυμνο, πιστεύοντας πως το φευγιό της είναι η μοναδική λύση για μια καλύτερη ζωή. Οι βρώμικοι δρόμοι, οι τεκέδες, οι τσίγκινοι μαχαλάδες, καθώς και όλοι εκείνοι οι παράξενοι άνθρωποι του λιμανιού του Πειραιά, αποτελούν τις πρώτες εικόνες της καινούριας σελίδας της ζωής της.
Μιας ζωής που δεν άργησε να γίνει ένας αργός θάνατος, δίχως τέλος και έλεος. Ένας απατηλός έρωτας και ένας μοιραίος γάμος θα αποτελέσουν το διαβατήριο εισόδου της στη φυλακή των Βούρλων -τον δημόσιο οίκο ανοχής του λιμανιού- αφού, πουλημένη από τον ίδιο της τον άνδρα, θα ανήκει πλέον στην ιδιοκτησία του διαβόητου σωματέμπορου Μενέλαου Ανδρεόπουλου. Πίσω από την ερμητικά σφαλισμένη μεγάλη πόρτα της εισόδου, εκπορνεύονται 72 ταλαιπωρημένες ψυχές, σαν το "πουλέν" του Μενέλαου, την Τερέζα, μια νεαρή γοητευτική Αιγυπτιώτισσα και τη Λένα, το φτενό μικροκαμωμένο προσφυγάκι από τη Σμύρνη.
Η Μέλπω, η Τερέζα και η Λένα θα μοιραστούν την ίδια μπούκα (πτέρυγα) κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της καθαρίστριας της Κατίνας, μιας παλιάς ξεπεσμένης πόρνης με ρημαγμένη ζωή, αλλά μεγάλη καρδιά. Ανομολόγητα μυστικά, βαθιές εξομολογήσεις, πόθος για εκδίκηση, μια δολοφονία που θα μείνει ατιμώρητη, μα και αδιέξοδες αγάπες θα ενδυναμώσουν και θα σφραγίσουν τη φιλία των τεσσάρων γυναικών. Η απελευθέρωσή τους από το κολαστήριο ψυχών και η ζωή στον έξω κόσμο θα δοκιμάσει δραματικά τις αντοχές τους, καθώς και όλες τις σχέσεις τους. Και αυτό, θα είναι μόνο η αρχή για το απρόβλεπτο, επίπονο και ματωμένο ταξίδι της ζωής τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607937445
ΕκδότηςΑΥΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2020
Αριθμός σελίδων526
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΚΟΥΡΝΕΛΟΥ ΒΙΚΥ
Κωδικός Πολιτείας0597-0015
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS