Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ( ΔΙΗΓΗΣΗ )

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

FITZEK SEBASTIAN
Κωδ. Πολιτείας: 1204-0049




Παρουσίαση

Παραμονή Χριστουγέννων, σε μια πολυτελή ιδιωτική ψυχιατρική κλινική έξω από το Βερολίνο. Το πυκνό χιόνι που πέφτει αδιάκοπα απομονώνει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τον έξω κόσμο. Ο αποκλεισμός τους γίνεται αληθινό μαρτύριο καθώς συνειδητοποιούν ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ο «Ψυχοσυλλέκτης», ο μανιακός που εδώ και καιρό τρομοκρατεί την πόλη. Ο παρανοϊκός εγκληματίας δεν σκοτώνει τα θύματά του. Με κάποιον άγνωστο τρόπο αιχμαλωτίζει τη θέλησή τους και παγιδεύει τις ψυχές τους. Τα θύματά του, όλα όμορφες γυναίκες, δεν βιάστηκαν, δεν βασανίστηκαν, δεν δολοφονήθηκαν. Στο τέλος όμως υπέκυψαν. . . Κανένας δεν γνωρίζει τη μέθοδο που χρησιμοποιεί για να παγιδεύσει τις ψυχές των θυμάτων του. Κανένας δεν γνωρίζει τα μαρτύρια που αυτά περνούν στα χέρια του. Κανένας δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο μπορούν να ελευθερωθούν οι δύστυχες ψυχές. Ένα μόνο πράγμα είναι γνωστό: οι αλλόκοτοι γρίφοι που αφήνει σε κάθε θύμα του. Μπορεί κανείς να ξεφύγει από τη δύναμη του Ψυχοσυλλέκτη; Θα το μάθει μόνο όποιος τολμήσει να πάρει μέρος στο ΠΕΙΡΑΜΑ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ιδιοφυές, προκλητικό, ωμό. Το θρίλερ-αποκάλυψη της χρονιάς." (BILD)
" Η μοναδική ικανότητα του Φίτσεκ να οδηγεί τον αναγνώστη στο χώρο της παραβιασμένης συνείδησης των πρωταγωνιστών δημιουργεί μια συνεχή ένταση, που κορυφώνεται και κυριολεκτικά υπνωτίζει". (Berlinger Morgenpost)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDER SEELENBRECHER
ISBN139789607951724
ΕκδότηςΔΙΗΓΗΣΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων284
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΙΤΣΕΚ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας1204-0049
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Nyarlathotep, mihosal

Κριτικές για το προϊόν

[01/07/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια ψυχιατρική κλινική αποκλεισμένη λόγω καιρού, ένας ασθενής που παγιδεύει τις ψυχές των ανθρώπων, και ένα τρομακτικό πείραμα που εκτυλίσσεται σε μια μικρή ομάδα φοιτητών ενός Πανεπιστημίου συνθέτουν αυτό το ψυχολογικό θρίλερ. Ένα φοβερό βιβλίο που σε καθηλώνει μέχρι το τέλος... Φοβερό όπως και τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα... Ένας συγγραφέας που τα βιβλία του δε θα πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη σας !!!
[11/07/2013] gounaro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Kαταιγιστικό θρίλερ που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Χρειάζεται συγκέντρωση στην ανάγνωση, γιατί υπάρχουν ορισμένα σημεία που μπορεί να χαθείτε... Must για την βιβλιοθήκη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΟΡΝΙΘΕΣ
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
€7.81 €2.73
(-65%)
Κερδίζετε €5.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS