Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

LIVELY PENELOPE
Κωδ. Πολιτείας: 3007-0007




Παρουσίαση

Η Κλώντια Χάμπτον, επιτυχημένη και διάσημη ιστορικός, βρίσκεται ξαπλωμένη μόνη της στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Σ' αυτήν την κρίσιμη περίοδο της ζωής της, οι αναμνήσεις εισβάλλουν στο συνειδητό της, οι άνθρωποι που έπαιξαν βασικό ρόλο στη ζωή της τριγυρίζουν στο μυαλό της: ο αδελφός της Γκόρντον, με τον οποίο ήταν πάντα πολύ δεμένη, ο εραστής της και πατέρας της κόρης της, ο Τζάσπερ, που είχε μαζί του μια σχέση πάθους. Η σχέση της με τη μητέρα της, καθώς και η απόσταση που τη χωρίζει από την κόρη της, ακόμη και τώρα, στο τέλος της ζωής της.
Πιο πολύ από όλα τη στοιχειώνει η ανάμνηση του μεγάλου της έρωτα, του Τομ, που γνώρισε στο Κάιρο εν καιρώ πολέμου, για τον οποίο δεν έχει μιλήσει ποτέ σε κανέναν. Γιατί η Κλώντια ήταν πάντα για τους άλλους ανεξάρτητη, δυναμική, απροσπέλαστη. Πως να φανερώσει τον έρωτα, την ύστατη "αδυναμία"; Όμως το παρελθόν έχει έναν περίεργο τρόπο να θυμίζει τον εαυτό του αναπάντεχα...
Ο τίγρης του φεγγαριού είναι ένα βιβλίο για τον κρυμμένο, ευάλωτο εαυτό του κάθε ανθρώπου, για τα μυστικά που κρύβει ο καθένας ακόμη και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, για το πόσο λίγο γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και τέλος, είναι ένα βιβλίο για το παρελθόν που δεν μπορεί κανένας ν' αρνηθεί ή να απαρνηθεί... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο τίγρης του φεγγαριού μοιάζει με συναισθηματικό καλειδοσκόπιο και ικανοποιεί πέρα για πέρα τον αναγνώστη. Η ερωτική σχέση της Κλώντια και του Τομ που κόβεται απροσδόκητα είναι σίγουρα από τις πιο αξιομνημόνευτες που έχει υπάρξει σε σύγχρονο μυθιστόρημα. Είναι το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια". (The London Sunday Telegraph)
"Σε τραβάει μέσα στον κόσμο του, σε απορροφάει και σε προβληματίζει. Ταυτόχρονα είναι απρόσμενα αστείο... Αφήνει τα ίχνη του στην ατμόσφαιρα για πολλή ώρα αφού το αφήσεις από τα χέρια σου". (The New York Times Book Review)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMOON TIGER
ISBN139789607974099
ΕκδότηςΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 1999
Αριθμός σελίδων242
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΒΒΑΔΙΑ ΤΑΣΣΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΙΒΛΙ ΠΕΝΕΛΟΠΙ
Κωδικός Πολιτείας3007-0007
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Krvag

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΚΤΩΡ ΣΑΞ
KEROUAC JACK
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
ΑΛΧΗΜΕΙΑ
MELVILLE FRANCIS
€14.90 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS