Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ // ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ

ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ

+
-
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2801-0557
Τιμή Έκδοσης
€120.00
Τιμή Πολιτείας
€60.00
(-50%)
Κερδίζετε €60.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Και είδεν ο Θεός τα πάντα, όσα εποίησε, και ιδού καλά λίαν. Και εγένετο εσπέρα και εγένετο πρωί, ημέρα έκτη» (Γένεσις, κεφ. Α', 31).
Αν η δημιουργία του Σύμπαντος, στην άχρονη και κοσμική του διάσταση, κράτησε "έξι" ολόκληρες ημέρες, η απόφαση για την έκδοση του "ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ" ήταν μιας στιγμής, η προετοιμασία της όμως... πολλών ετών.
Οι εικαστικές συνθέσεις της Φύσης -εντυπωσιακές ή παράξενες, φιλικές ή απειλητικές, παιχνιδιάρικες ή εχθρικές, ανάλογα με τον τρόπο που μας αποκαλύπτονται- και η ανθρώπινη παρέμβαση με τις επιπτώσεις της είναι μερικά από τα στοιχεία που διαμορφώνουν τη φυσιογνωμία αυτής της έκδοσης. Πέρα απ' αυτά, υποψιαζόμαστε κάποιες ατελείωτες ώρες μέσα σ' ένα μικρό ελικόπτερο που "ίπταται", μεταφέροντας την αγωνιώδη αναζήτηση του φωτογράφου, και πίσω απ' αυτό, το πάθος για την ανακάλυψη -του μύθου ή της αλήθειας, ποιος ξέρει;- της στιγμής που καταργεί την πραγματική διάσταση του κόσμου και τη μετατρέπει σε εικόνα που λυτρώνει. Κι αυτή μετά, με τη δική της δυναμική, δημιουργεί έναν καινούργιο μύθο για την πραγματικότητα. Η Ελλάδα άλλωστε έχει, από παλαιοτάτων χρόνων, αποδείξει ότι προσφέρεται για μυθοπλασία, πόσο μάλλον σήμερα που η τεχνολογία της προσφέρει την "ύπερθεν θέαση", την απόσταση που απογειώνει τη φαντασία.
Η φωτογραφία γενικά, αλλά και ειδικότερα η "άνωθεν", δεν παγιδεύει την εικόνα, δεν καταγράφει, δεν μεταφέρει. Αναπλάθει, μετασχηματίζει και αντανακλά. Έχει το θεϊκό προνόμιο του Πρωτέα, της ανεξάντλητης και παντοειδούς ανασύνθεσης, τη μαγική δύναμη να αποκρύπτει και να αποκαλύπτει.
Οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ ανέλαβαν την ευθύνη για την εκπόνηση αυτής της έκδοσης έχοντας πλήρη επίγνωση των αισθητικών και συναισθηματικών προσδοκιών ενός αναγνώστη, που αναζητά το άγνωστο και το θαυμαστό στον τόπο που ζει. (Άννα Τσαγκόγιωργα-Οικονομίδη, Φιλόλογος, Υπεύθυνη Εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ, από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608033221
ΕκδότηςΜΙΛΗΤΟΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων372
Διαστάσεις38x31
ΕπιμέλειαΤΣΑΓΚΟΓΙΩΡΓΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2801-0557
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
UNGERLEIDER STEVEN
€19.00 €5.70
(-70%)
Κερδίζετε €13.30
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS