Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

+
-
FOENKINOS DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0002
Τιμή Έκδοσης
€14.49
Τιμή Πολιτείας
€10.14
(-30%)
Κερδίζετε €4.35


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στα πενήντα του χρόνια, ο Μπερνάρ ήταν σίγουρος ότι είχε ξεκινήσει καλά για να ζήσει μια ήσυχη ζωή μέχρι το τέλος των ημερών του... Αλλά η ζωή καμιά φορά επιφυλάσσει εκπλήξεις...
Όταν όμως συμβεί μια αλυσίδα καταστροφών, το φαινόμενο του ντόμινο μπορεί να γκρεμίσει σε μια στιγμή τον χάρτινο πύργο των προσδοκιών μας. Και το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς γι' αυτόν τον συνηθισμένο, καθόλα συμπαθή, άνθρωπο είναι ότι δεν ήταν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτό που τον περίμενε.
Σαν ένας μεταμοντέρνος Μπάστερ Κήτον, διασχίζει αυτό το διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα μελαγχολικό μυθιστόρημα, στην προσπάθειά του να βρει τον δρόμο του σε έναν κόσμο σε βαθειά κρίση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"...Σε μεγάλη φόρμα, ο Νταβίντ Φενκινός προτείνει ένα εντυπωσιακό μείγμα μελαγχολίας και χιούμορ. Τον ακολουθούμε βήμα βήμα στη διάρκεια μιας μικροσκοπικής οδύσσειας να βλέπει να ξηλώνεται η ύπαρξή του και η πραγματικότητα να καταλαμβάνεται από όλα τα κακά του κόσμου..." (LIRE:, 1/3/2014)
"...Ο Νταβίντ Φενκινός ξετυλίγει το ταλέντο του για να εξετάσει τις δυστυχίες της καθημερινής ζωής για τις ευαίσθητες ψυχές. Προσοχή, κανένας δεν είναι προφυλαγμένος, ακόμη και αν δεν λέγεται Μπερνάρ..." (Version FEMINA, 10/3/2014)
"...Έφηβοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, άνδρες θα γοητευτούν από αυτήν την κοινωνική ιστορία της οποίας η φαινομενική απλότητα τελικά αντιγράφει όλες τις αβεβαιότητες της εποχής μας..." (L' Express, Φεβρουάριος 2014)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA TETE DE L'EMPLOI
ISBN139789608061378
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΞΕΝΑΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΕΝΚΙΝΟΣ ΝΤΑΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας9012-0002
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

KritonG

Κριτικές για το προϊόν

[31/03/2020] KritonG.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ενδιαφέρον ύφος. Περιγραφή μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης (της σταδιακής διολίσθησης του ήρωα στην κοινωνική και εργασιακή ανυπαρξία) ως συνέπειας της οικονομικής κρίσης με κωμικό και ανάλαφρο τρόπο. Διαβάζεται εύκολα και ευχάριστα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΒΛΥΝ ΚΟΤΤΟΝ
RONAN FRANK
€14.50 €7.25
(-50%)
Κερδίζετε €7.25
ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS