Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ

+
-
RAGOUGNEAU ALEXIS
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0004
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η διήγηση ξεκινά την επομένη της 15ης Αυγούστου στη Νοτρ νταμ του Παρισιού. Μια νέα γυναίκα, πολύ όμορφη, ντυμένη στα κάτασπρα, βρίσκεται νεκρή στον περίγυρο του καθεδρικού ναού. Ο κόλπος της είναι σφραγισμένος με κερί, σαν να ήθελε ο δολοφόνος να της αποκαταστήσει την παρθενικότητά της. Πολύ γρήγορα συλλαμβάνεται ένας ύποπτος, αλλά η αστυνομία μοιάζει να συγχέει την ταχύτητα δράσης με τη βιασύνη να κλείσει την υπόθεση. Μπροστά σε ένα προαναγγελθέν δικαστικό λάθος, ένας αντικομφορμιστής ιερέας αρχίζει έρευνα, με τη βοήθεια μιας νέας αντιεισαγγελέως. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"...Ο Αλεξίς Ραγκουνιό γεννήθηκε το 1973...Το πολλά υποσχόμενο πρώτο μυθιστόρημά του "Η Μαντόνα της Νοτρ Νταμ 2014) μετατρέπει τον παρισινό καθεδρικό ναό σε μια εκτεταμένη σκηνή φόνου... Με νευρώδη γραφή, ο Αλεξίς Ραγκουνιό, μας παρασύρει σε μια έρευνα υψηλών προδιαγραφών..." (Le Monde Hors-Serie Polar, Yann Plougastel, Απρίλιος 2014)
"...Ιδού ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν μοιάζει με κανένα... Ο συγγραφέας θολώνει τα νερά με ταλέντο, η περιγραφή των ηρώων του έχει μεγάλη ρεαλιστικότητα και η διήγηση μαγεύει τον αναγνώστη. Πρέπει κανείς να διαβάσει αυτό το βιβλίο, γιατί ο Αλεξίς Ραγκουνιό, συγγραφέας πολύ γνωστός στον κόσμο του θεάτρου, φανερώνει ένα αδιαφιλονίκητο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο ως συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος ή απλά ως συγγραφέας." (Le point, Jean-Louis Debre, Απρίλιος 2014)
"...Η έρευνα βουτά στο επώδυνο παρελθόν των πρωταγωνιστών, ξεσκεπάζει προσωπεία και υποκρισίες, πηγαινοέρχεται από το φως στη σκιά. Το ύφος είναι διαπεραστικό, το χιούμορ λεπτό." (Telerama, Απρίλιος 2014)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA MADONE DE NOTRE-DAME
ISBN139789608061385
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕπιμέλειαΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΓΚΟΥΝΙΟ ΑΛΕΞΙΣ
Κωδικός Πολιτείας9012-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[27/09/2016] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το βιβλίο ξεκινά με ένα φόνο, αλλά οι ρίζες του εγκλήματος βρίσκονται στο παρελθόν των χαρακτήρων, που προσπαθούν επιμελώς να το κρύψουν. Διαβάζεται ευχάριστα, αλλά έμφαση δίνεται στον ψυχικό κόσμο των χαρακτήρων και όχι στην καταιγιστική δράση.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS