Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΩΝ

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΩΝ

+
-
DECOIN DIDIER
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0023
Τιμή Έκδοσης
€17.16
Τιμή Πολιτείας
€12.01
(-30%)
Κερδίζετε €5.15


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτοκρατορία Ιαπωνίας, δυναστεία Χέιαν, δωδέκατος αιώνας. Παρ' ότι είναι ο καλύτερος ψαράς κυπρίνων, προμηθευτής των ιερών λιμνών της αυτοκρατορικής πόλης, ο Κατσούρο πεθαίνει αναπάντεχα από πνιγμό. Η νεαρή σύζυγός του Μιγιούκι, συντετριμμένη από την απώλεια, αναλαμβάνει να τον αντικαταστήσει και να φέρει εκείνη στο παλάτι τους τελευταίους κυπρίνους που ψάρεψε ο Κατσούρο στα ταραγμένα νερά του ποταμού Κουζαγκάβα.
Φορώντας ψάθινα σανδάλια, λυγίζοντας κάτω από το βάρος του κονταριού από το οποίο κρέμονται τα καλάθια με τα ψάρια της, με μόνη της περιουσία λίγες χούφτες ρύζι, η Μιγιούκι διανύει χιλιόμετρα μέσα από δάση και βουνά, προσπερνά τον οίκο των απολαύσεων, αντιμετωπίζει καταιγίδες και σεισμούς, επιθέσεις συμμοριών, την προδοσία των τυχαίων συντρόφων στην πορεία της, την σκληρότητα των μαστροπών και την μανία των κάππα, των υδρόβιων τεράτων που αναδύονται από το νερό για να κατασπαράξουν τους ταξιδιώτες.
Όμως η ανάμνηση των ευτυχισμένων ερωτικών στιγμών που έζησε με τον αγαπημένο της Κατσούρο, ο οποίος -η Μιτσούκο είναι βέβαιη- βαδίζει στο πλευρό της, της δίνει την δύναμη να υπερβεί τις πιο απίθανες δοκιμασίες και να περιφρουρήσει στο ακέραιο το κύρος του υπεύθυνου της Υπηρεσίας Κήπων και Λιμνών.
Ένα ποιητικό και αισθησιακό ταξίδι στην πολύπλοκη κοινωνία του ιαπωνικού μεσαίωνα, ένα παραμυθένιο μυθιστόρημα που σφύζει από ερωτισμό και παγιδεύει στη σαγήνη του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο συγγραφέας βυθίζεται κυριολεκτικά στο έργο του μεγάλου Ιάπωνα ζωγράφου Χιροσίγκε (1786-1864) και του νομπελίστα συγγραφέα Γιασουνάρι Καβαμπάτα (1899-1972) και καταφέρνει να συλλάβει την ατμόσφαιρα μιας Ιαπωνίας αιώνιας, παραδομένης στην εκλέπτυνση και την έξαρση των αισθήσεων, μιας Ιαπωνίας αιχμαλωτισμένης ανάμεσα σε υπερφυσικά πλάσματα και φυσικούς νόμους - ένα πεδίο περιπέτειας που τροφοδοτεί έξοχα την μυθιστορηματική του φαντασία". (Le Monde)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE BUREAU DES JARDINS ET DES ETANGS
ISBN139789608061590
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΟΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΚΟΥΑΝ ΝΤΙΝΤΙΕ
Κωδικός Πολιτείας9012-0023
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€75.00 €22.50
(-70%)
Κερδίζετε €52.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS