Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΟΜΠΡΑ (ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΟΜΠΡΑ

+
-
MEYER DEON
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0026
Τιμή Έκδοσης
€19.50
Τιμή Πολιτείας
€13.65
(-30%)
Κερδίζετε €5.85


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η βροχή έπεφτε με θόρυβο στο σιδερένιο στέγαστρο. Ήταν οκτώ και δέκα το πρωί. Ο αστυνόμος Μπένι Γκρίσελ άνοιξε την τσάντα του με τα σύνεργα της σήμανσης... Πλησίασε ανήσυχος. Είδε το τραύμα από τη σφαίρα στο μέτωπο, διαγώνια πάνω από το αριστερό μάτι. Μια παχιά λουρίδα αίματος, που είχε γίνει σχεδόν μαύρη, κυλούσε προς τα δεξιά. Κάτω από το κεφάλι, το οποίο ήταν γυρισμένο αριστερά, υπήρχε μια λιμνούλα ακόμα πιο πηχτή σε μέγεθος μικρού πιάτου το τραύμα από την έξοδο της σφαίρας.
... Το πτώμα στο σαλόνι είχε το ίδιο στρατιωτικό κούρεμα, την ίδια σωματική διάπλαση -φαρδιές πλάτες, λεπτό κορμί- με το πτώμα του διαδρόμου. Επίσης, τα ίδια ρούχα: μαύρα παπούτσια και παντελόνι, λευκό πουκάμισο. Κι άλλο ένα αιματοβαμμένο Γκλοκ δίπλα στο αχρηστεμένο του χέρι.
...Ύστερα εντόπισε δύο κάλυκες που γυάλιζαν στην άκρη του χαλιού στο σαλόνι. Πρέπει να ήταν του δράστη, όπως κείτονταν με απόσταση δέκα εκατοστών μεταξύ τους. Το μυαλό του ξεκίνησε τα παλιά του παιχνίδια: άκουσε και μύρισε τους πυροβολισμούς. Ο δολοφόνος ήταν μια σκιά που προχωρούσε με το πιστόλι προτεταμένο... Έντονη αγωνία, σύντομη, πριν από τον θάνατο, δεν υπήρχε χρόνος για φόβο μόνο η μικρή σιωπηλή κραυγή της αιωνιότητας.
Στην εσωτερική πλευρά, κάθε κάλυκα ήταν χαραγμένη μια Κόμπρα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στη Νότιο Αφρική σε όλη της τη δόξα με τις λεπτομέρειες των προβλημάτων και της διαφθοράς της, ο Μάγιερ είναι ο άνθρωπός σας» (The Guardian)
«Τα βιβλία του, μεταφρασμένα από τα Αφρικάανς, τοποθετούνται στην περιοχή του Κέηπ Τάουν, όπου τα βουνά συναντούνται με το Κέρας της Αφρικής. Σε αυτό το σκηνικό ο ντετέκτιο του έρχεται αντιμέτωπος με το δικό του βασανιστικό παρελθόν -και της χώρας του- και την κληρονομιά του απαρτχάιντ» (Wall Street Journal)
«Ένας άσος του θρίλερ» (Le Monde)
«Τα θρίλερ του Μέγερ αναμειγνύουν και συνδυάζουν πολλαπλές οπτικές γωνίες, προβάλλουν συναρπαστικούς χαρακτήρες και απεικονίζουν συγκλονιστικά τη Νότια Αφρική ως μια χώρα αντιφατική, σε συνεχή ρευστότητα και ανησυχία» (Los Angeles Review of Books)
«Ο Τζον λε Καρέ με αίσθηση του χιούμορ» (Wekkendavisen, Δανία)
«Ο Ντίον Μέγερ είναι από τους μεγάλους του αστυνομικού μυθιστορήματος» (El Mundo, Ισπανία)
«Γραφή επιπέδου, έντεχνη πλοκή, εξαιρετική ισορροπία μεταξύ καταιγιστικής δράσης, κοινωνικής κριτικής και αστυνομικής έρευνας» (The Weekend Australian)
«Ο Ντίον Μέγερ δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι ένας συγγραφέας το έργο του οποίου θαυμάζω, περιμένω ανυπόμονα και στη συνέχεια καταβροχθίζω» (Michael Connelly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCOBRA
ISBN139789608061606
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2018
Αριθμός σελίδων462
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΓΕΡ ΝΤΕΟΝ
Κωδικός Πολιτείας9012-0026
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sakoulios

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ Η ΣΙΜΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΠΟΒΟΥΑΡ
KIRKPATRICK KATE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS