Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΩΝΑ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΩΝΑ

+
-
BON ADELAIDE
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0054
Τιμή Έκδοσης
€17.00
Τιμή Πολιτείας
€11.90
(-30%)
Κερδίζετε €5.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Είσαι εννέα ετών. Μια Κυριακή Μαΐου, γυρίζεις μόνη από τη γιορτή του σχολείου. Ένας κύριος σε ακολουθεί. Κι έπειτα, απόλυτη σύγχυση. Χρόνο τον χρόνο, προχωρείς μέσα στη νύχτα".
Ένα παιδί, ένας άγνωστος, μερικά λεπτά βάναυσης σεξουαλικής κακοποίησης. Μνήμη που αμύνεται απέναντι στο αδιανόητο, καταχωνιάζοντας το συμβάν σε ανεξιχνίαστα βάθη. Χρόνος που περνά βαθαίνοντας το τραύμα. Κι έπειτα η μακρά, βασανιστική ανάδυση στην επιφάνεια των απωθητικών και απωθημένων λεπτομερειών. Η συγγραφέας, για χρόνια διχασμένη, χωρίς να ξέρει το γιατί, ανάμεσα σ' ένα "σώμα αηδιαστικό και προδοτικό" και ένα "πνεύμα αγνό, ζωντανό, χαρούμενο" καταγράφει με δραματική ειλικρίνεια και ποιητική ένταση την ψυχική και σωματική της περιπέτεια ως τη στιγμή της λυτρωτικής αποκάλυψης. Μια συγκλονιστική μαρτυρία από μια συγγραφέα που μετατρέπει το οδυνηρό βιογραφικό γεγονός σε λογοτεχνικό επίτευγμα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η συγγραφέας αποτυπώνει εκπληκτικά τα αισθήματα του πνιγμού, της ασφυξίας, της αδυναμίας που την, τυραννούν. Το θέμα είναι πολύ δύσκολο και η Αντελαΐντ Μπον καταφέρνει να αποφύγει την παγίδα του αυτοοικτιρμού, τη βρομιά, τον ζόφο. Κι εμείς, χάρη στη δύναμη των ξανακερδισμένων της λέξεων, γινόμαστε ένα σώμα μαζί της". (Leila Slimani, Le Monde)

«Το Κοριτσάκι στον παγετώνα είναι ένα γενναίο βιβλίο και αποζητάει αναγνώστες με πλήρη κατανόηση. Είναι ένα σκληρό βιβλίο. Η Bon δεν αποκρύβει τίποτα, αφήνει όλα τα δαιμόνια που ήταν φυλακισμένα μέσα της να βγουν στο φως. Είναι ένα βιβλίο που δεν γίνεται να μην σε σημαδέψει αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος. Μας θυμίζει, δε, πως ακόμη και στις μέρες μας ο βιασμός είναι ένας κοινωνικός στιγματισμός όχι μόνο για τον δράστη της αποτρόπαιης πράξης αλλά και του θύματος». (Διονύσης Μαρίνος, bookpress.gr, 27/12/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA PETITE FILLE SUR LA BANQUISE
ISBN139789608061903
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2020
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΝ ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας9012-0054
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
AGAMBEN GIORGIO
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS