Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

+
-
BILAL PARKER
Κωδ. Πολιτείας: 9012-0061
Τιμή Έκδοσης
€19.80
Τιμή Πολιτείας
€13.86
(-30%)
Κερδίζετε €5.94


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η σειρά Σκοτεινό Στερέωμα παρουσιάζει στον Έλληνα αναγνώστη την πρώτη υπόθεση με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μακάνα. Ο Αγγλο-Σουδανός συγγραφέας Parker Bilal, πολυγραφότατος και πολυμεταφρασμένος, έχει γράψει μεταξύ άλλων έξι αστυνομικά μυθιστορήματα με ήρωα τον Μακάνα που διαδραματίζονται στη δεκαετία που οδήγησε στην Αραβική Άνοιξη το 2011.
Ο πρώην αστυνομικός επιθεωρητής Μακάνα, εξόριστος από την πατρίδα του το Σουδάν, ζει σε μια ξεχαρβαλωμένη φελούκα του Νείλου, στο Κάιρο, βγάζοντας με κόπο τα προς το ζην ως ιδιωτικός ερευνητής. Όταν τον προσλαμβάνει ο διαβόητος και πανίσχυρος Σάαντ Χάναφι, βρίσκεται απότομα σ' έναν επικίνδυνο και αστραφτερό κόσμο. Ο Χάναφι είναι ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας με πολλά διάσημα ονόματα, της οποίας όμως ο πιο πολύτιμος παίκτης έχει εξαφανιστεί. Η εξαφάνισή του απειλεί να καταστρέψει όχι μόνο την προσωπική αυτοκρατορία του επιχειρηματία αλλά και ολόκληρη τη χώρα.
Ο Μακάνα αντιμετωπίζει μουσουλμάνους εξτρεμιστές, Ρώσους κακοποιούς και μια απελπισμένη μητέρα που αναζητάει τη χαμένη κόρη της, καθώς η έρευνά του ανακινεί οδυνηρές αναμνήσεις, επαναφέροντάς τον στο στόχαστρο ενός παλιού κι επικίνδυνου εχθρού... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Μπιλάλ αναδεικνύει αυτόν τον κόσμο, του δίνει υπόσταση, τον εμβαπτίζει σε μια πλούσια και άκρως εικονοποιητική γλώσσα. Πέραν της πλοκής που είναι ζητούμενο πάντα σε τέτοια μυθιστορήματα, το ύφος του συγγραφέα έχει ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι αποστεγνωμένο. Αντίθετα, είναι γεμάτο λογοτεχνικούς χυμούς. Καίτοι ο Μπιλάλ έχει γράψει κάμποσα μυθιστορήματα, μεταφράζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είναι αργά να γνωρίζει κανείς σπάνιους θησαυρούς». (Διονύσης Μαρίνος, bookpress.gr, 23/06/2021)

"Ο Πάρκερ Μπιλάλ είναι για την Αίγυπτο ότι είναι ο Πέτρος Μάρκαρης για την Ελλάδα" (Le Point)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GOLDEN SCALES
ISBN139789608061934
ΕκδότηςΣΤΕΡΕΩΜΑ Α.Ε. / ΣΙΟΛΑ - ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣειράΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων456
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΙΛΑΛ ΠΑΡΚΕΡ
Κωδικός Πολιτείας9012-0061
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μανώλης Γαλανός

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
€7.42 €2.97
(-60%)
Κερδίζετε €4.45
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS