Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

FIGHT CLUB - ΑΝΑΡΧΙΑ ΧΑΟΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ( ΦΑΙΤ ΚΛΑΜΠ ) ( ΠΑΡΑΜΟΡΦΩ

FIGHT CLUB

ΑΝΑΡΧΙΑ - ΧΑΟΣ - ΣΑΠΟΥΝΙ

PALAHNIUK CHUCK
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0112




Παρουσίαση

Κάθε Σαββατοκύριακο, στα υπόγεια και τα πάρκινγκ σε όλη την Αμερική, νεαροί άντρες με καλές δουλειές γραφείου, που έχουν μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα τους, πετάνε τα παπούτσια τους, βγάζουν τα πουκάμισά τους και παλεύουν ο ένας με τον άλλον, χωρίς γάντια, για όσο χρειαστεί. Την επόμενη μέρα, πηγαίνουν στη δουλειά τους με μαυρισμένα μάτια και σπασμένα δόντια, με την αίσθηση ότι πλέον μπορούν ν' αντέξουν τα πάντα.
Η Λέσχη της Πάλης είναι η εφεύρεση του Τάιλερ Ντάρντεν, μηχανικού προβολής, σερβιτόρου και σκοτεινής, αναρχικής ιδιοφυΐας - και είναι μόνο η αρχή από τα σχέδιά του να εκδικηθεί έναν κόσμο όπου οι ομάδες συμπαράστασης καρκινοπαθών είναι το τελευταίο προπύργιο ανθρώπινης ζεστασιάς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μια εξωφρενικά αγωνιώδης και αποκαλυπτική κωμωδία τρόμου, γραμμένη με διαπεραστική καθαρότητα... Το Fight Club κατορθώνει κάτι που μόνο τα πραγματικά τρομακτικά βιβλία μπορούν να κάνουν. Μας λέει: Έτσι ζούμε σήμερα. Ένα μεγάλο ντεμπούτο, μαγευτικό, ανηλεές και ειπωμένο με ευφυΐα". (Bret Easton Ellis)

"Το αποκαλυπτικό πρώτο μυθιστόρημα του Palahniuk δεν συνίσταται σε όσους έχουν αδύναμη καρδιά... καυστικό, εξωφρενικό, σκοτεινά αστείο, βίαιο και πάντα ανησυχητικό, αυτή η απόλυτα πρωτότυπη δημιουργία θα κινήσει την προσοχή ακόμα και του πιο αδιάφορου αναγνώστη". (Publishers Weekly)

Το Fight Club καταφέρνει να περάσει πολλά μηνύματα μέσα από την φιλοσοφικά άρτια κοσμοθεωρία του, κάτι που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ο συνδυασμός συνοπτικότητας, δράσης, κωμικών σκηνών, κινηματογραφικής αγωνίας, βίας, χάους και αναρχίας δίνει στον αναγνώστη την αίσθηση ότι ο ίδιος είναι ο πρωταγωνιστής.
Η κυριαρχία του πρώτου προσώπου αφήγησης, μέσα από το οποίο βιώνουμε τα γεγονότα της ιστορίας, μας αφήνει μια αίσθηση συμπάθειας προς τον ήρωα που, όπως και εκείνος αγωνίζεται τα ξεπεράσει τα ψυχολογικά του αδιέξοδα, έτσι και εμείς προσπαθούμε να βρούμε μια λύση στο πολύπλοκο νόημα της υπόθεσης που ακροβατεί μεταξύ ρεαλισμού και οφθαλμαπάτης, ύπνου και ξύπνιου, αλήθειας και ψέματος, λογικής και τρέλας. (Παντελής Λιάκας, bookpress.gr, 10/1/2016)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFIGHT CLUB
ISBN139789608068148
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2000
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΟΛΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΟΛΑΝΙΚ ΤΣΑΚ
Κωδικός Πολιτείας0160-0112
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Maria.bazima, lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nikolaras, Λευτέρης Αλυματήρης, AliceInNowland, pierre8_

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84
ΤΟΞΙΚΑ ΜΑΤΙΑ
ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS