Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ( ΚΟΛΑΣΗ / ΣΕΙΡΑ )

Ζωντανός θρύλος

+
-
MATHESON RICHARD
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0161
Τιμή Έκδοσης
€9.50
Τιμή Πολιτείας
€6.65
(-30%)
Κερδίζετε €2.85


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Ρίτσαρντ Νέβιλ ίσως είναι ο τελευταίος ζωντανός άνθρωπος στη Γη, εξαιτίας μιας φονικής επιδημίας που έχει μεταλλάξει όλους τους άλλους άντρες, γυναίκες και παιδιά σε αιμοδιψή πλάσματα της νύχτας που έχουν ως μοναδικό στόχο τους να τον σκοτώσουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Νέβιλ αναζητά τροφή και εφόδια, ενώ ψάχνει απελπισμένα να βρει άλλους επιζώντες, που τυχόν υπάρχουν στην πόλη του. Όμως, οι μολυσμένοι που κρύβονται στο σκοτάδι, παραμονεύουν την κάθε του κίνηση περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος...
Ένα από τα κλασικότερα μυθιστορήματα τρόμου, ο "Ζωντανός Θρύλος" θα σας αιχμαλωτίσει από την πρώτη σελίδα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο συγγραφέας που με επηρέασε περισσότερο ήταν ο Richard Matheson. Ειδικά το "Ζωντανός Θρύλος" αποτέλεσε σπουδαία πηγή έμπνευσης για μένα» (Stephen King)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςI AM LEGEND
ISBN13096080686494
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΚΟΛΑΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2001
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΥΡΗ ΜΑΡΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΘΕΣΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας0160-0161
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

verik, emilio77, Μανώλης Γαλανός

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Iro82, Μανώλης Γαλανός

Κριτικές για το προϊόν

[02/04/2018] verik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η σωστη περιγραφη της ψυχολογικης καταστασης του ηρωα και του δραματικου κοσμου του, οπως και ο αγωνας που δινει για να ξεκινησει και πολυ περισσοτερο να εννοησει απο το μηδεν μια νεα ζοφερη πραγματικοτητα, ειναι το στοιχειο κλειδι για αυτο το βιβλιο.Ισως σε ενα-δυο σημεια να μην γινει αμεσως αντιληπτη η περιγραφη της αναφορας στο παρελθον.Χωρις να υπαρχουν σπλατερ σκηνες, απο την πρωτη σελιδα καταφερνει να σε "αιχμαλωτισει". Εξαιρετη ιδεα, υπεροχα δραματικο βιβλιο.
[12/02/2014] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αυτό το βιβλίο δυσφημίζεται από την ταινία. Δεν έχουν και πολλά κοινά. Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Ο Μάθεσον γράφει για κάτι πολύ δυσάρεστο χωρίς να στοχεύει στο να μας κάνει να νιώσουμε όσο πιο άσχημα γίνεται. Φυσικά μου μετέδωσε τη μοναξιά του, φυσικά γίνονται όλα κατανοητά, αλλά όταν έκλεινα το βιβλίο δεν ένιωθα το ταβάνι να με πλακώνει. Φιλοσοφία θέλει να κάνει, και την κάνει. Πολύ καλά. Το τέλος καταπληκτικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Η ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
PSYHOULI ELENI
€19.81 €9.90
(-50%)
Κερδίζετε €9.91

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS