Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΥΖΟ κ ΜΕΖΕΣ

ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΕΖΕΣ

+
-
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΑΡΜΠΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3999-0004
Τιμή Έκδοσης
€10.00
Τιμή Πολιτείας
€5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών εδεσμάτων, που σερβίρονται όλα μαζί ως μεζέδες και συνοδεύουν το ούζο. Συνδυασμένες σε 40 διαφορετικές πιατέλες-ποικιλίες, όλες οι συνταγές που θα βρείτε εδώ χαρακτηρίζονται από πλήθος γεύσεων, θερμοκρασίας και υφής, σύμφωνα με τους κανόνες της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, έτσι ώστε να αντισταθμίζουν την έντονη γεύση του ούζου και να αυξάνουν την όρεξη χωρίς να την κορέσουν. Συνιστούν, παράλληλα, μία από τις κλασικές γαστρονομικές εμπειρίες, που χαρακτηρίζουν όλους τους Έλληνες μερακλήδες, την κατανάλωση ποτού και φαγητού σε χαλαρό κλίμα, μαζί με φίλους και μουσική!
Αντικειμενικός σκοπός του βιβλίου αυτού δεν είναι μόνο να αποτελέσει ένα εύχρηστο "εργαλείο" για τον αναγνώστη, είτε είναι επαγγελματίας μάγειρας, πεπειραμένος ή αρχάριος, αλλά να μεταδώσει, επίσης, τον ελληνικό τρόπο ζωής και τη γαστρονομική παράδοση, της οποίας οι ρίζες χάνονται βαθιά μέσα στην ιστορία. Το τμήμα με τις συνταγές περιλαμβάνει εκτός των πλέον γνωστών ουζομεζέδων και πολλές ξεχασμένες παραδοσιακές συνταγές, που προσφέρουν στο σύνολό τους γνήσιες γευστικές απολαύσεις. Η σύγχρονη και πρακτική μέθοδος παρουσίασης των συνταγών, η σύνθεση διαφορετικών ποικιλιών και πάνω απ' όλα η χρήση απλών και αγνών υλικών της ελληνικής γης, προτείνουν γαστριμαργικές συναντήσεις χωρίς όρια. Έτσι, ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει την ποικιλία της αρεσκείας του και να εκτελέσει τις συνταγές που την αποτελούν χωρίς κόπο, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας εντυπωσιακές ποικιλίες ουζομεζέδων. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608094130
ΕκδότηςΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2004
Αριθμός σελίδων216
Διαστάσεις19x10
ΜετάφρασηΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας3999-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΡΩΤΑΣ
PRECHT RICHARD-DAVID
€8.96 €3.58
(-60%)
Κερδίζετε €5.38
ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
POE EDGAR-ALLAN
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS