
Το τραγούδι της θεάς Κάλι
SIMMONS DANΚωδ. Πολιτείας: 1580-0040
Τιμή Έκδοσης €16.96 | Τιμή Πολιτείας €11.87 |
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30%
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Ο ποιητής Ρόμπερτ Λούζακ πηγαίνει στην Καλκούτα ως απεσταλμένος του αμερικανικού περιοδικού Χάρπερς, για να παραλάβει αυτοπροσώπως το τελευταίο επικό έργο του Ινδού ποιητή Μ. Ντας - και κυρίως να συναντηθεί με τον ίδιο τον μυστηριώδη Ντας, που τα τελευταία 6-7 χρόνια ήταν εξαφανισμένος και θεωρούνταν νεκρός. Ως εδώ, το μόνο παράδοξο είναι η απροσδόκητη επανεμφάνιση του χαμένου ποιητή. Φτάνοντας όμως στην Καλκούτα, ο Λούζακ συναντά πολλά ακόμη παράδοξα. Παρ' όλο που η διαίσθησή του τον προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται κυκλωμένος από τις δυνάμεις του κακού, από ανθρωπόμορφους "θεούς και δαίμονες", των οποίων τους σκοπούς, τις μεθόδους και τη νοοτροπία, ο δυτικός ορθολογισμός του αδυνατεί να συλλάβει..."Το τραγούδι της θεάς Κάλι" δεν είναι ένα ακόμα απλοϊκό θρίλερ-επανάληψη του κινηματογραφικού μοτίβου, του "πολιτισμένου" δυτικού που μπλέκει σε περιπέτειες με τους "ιθαγενείς" μιας τριτοκοσμικής χώρας. Είναι η πληγωμένη και αγωνιώδης κραυγή της λογικής και της ανθρωπιάς, ενάντια στο Απόλυτο Κακό, ενάντια στο σκοτάδι που παραμονεύει μέσα μας. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
nikolaras, Asgard75, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, marksman, gray_slave, v.alex, dimit031 , lab.alex, Aurelius84, ΜανιάτηςΠαναγιωτηςΚριτικές για το προϊόν
[29/07/2016] khandj. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

Μια σκοτεινή ιστορία με απρόβλεπτη εξέλιξη. Δημιουργεί μια απειλητική και μυστηριώδη ατμόσφαιρα που λειτουργεί σχεδόν παραπλανητικά και ταυτόχρονα δίνει τον τόνο από την αρχή μέχρι και το τέλος. Συστήνεται.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.