Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Τ.Β΄ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ - ΚΑΤΩ ΑΚΡΟ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΚΑΤΩ ΑΚΡΟ

KAPANDJI I. A.
Κωδ. Πολιτείας: 3316-0329




Παρουσίαση

Το βιβλίο «Physiologie Articulaire» του I. Kapandji, αποτελεί μια σπάνια παρουσίαση της μορφολογίας και της λειτουργίας των αρθρώσεων.
Ο συγγραφέας από το 1970 και εντεύθεν παρουσιάζει το συνεχώς ανανεωμένο βιβλίο με την πρωτοτυπία του κειμένου, των σχημάτων και των επεξηγήσεων ώστε, αυτό να αποτελεί πολύτιμο οδηγό τόσο για τον φοιτητή όσο και για τον κλινικό ιατρό, ιδιαίτερα τον Ορθοπαιδικό. Απλά και ξεκάθαρα ο αναγνώστης μπορεί να μελετήσει με λεπτομέρεια τη μορφολογία και τη λειτουργία των αρθρώσεων, ώστε η έρευνα αυτών των ανατομικών στοιχείων και η εφαρμογή της επέμβασης επί μιας άρθρωσης να είναι η πλέον ενδεδειγμένη.
Στην τελευταία του έκδοση και στον δεύτερο τόμο ο συγγραφέας αναφέρεται στη μορφολογία και λειτουργία των αρθρώσεων του κάτω άκρου. Λόγω της επανάστασης των μεθόδων αποκατάστασης μιας άρθρωσης με την εφαρμογή των ενδοπροθέσεων το κείμενο και η εικόνα παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Θεωρώ ότι η ανάθεση της μετάφρασης στην Ελληνική γλώσσα και της επιστημονικής επιμέλειας του βιβλίου αυτού στον κ. Κων/νο Νάτση ήταν μια άριστη επιλογή. Ο κ. Νάτσης είναι Λέκτορας της Ανατομίας στο Ιατρικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και είναι βαθιά γνώστης του αντικειμένου της Λειτουργικής και Τοπογραφικής Ανατομικής. Θεωρώ επίσης ότι η απόδοση του τίτλου του βιβλίου στα Ελληνικά «Λειτουργική Ανατομική των Αρθρώσεων» από τον κ. Νάτση είναι επιτυχής. Εξάλλου, τον ίδιο τίτλο έχει αποδώσει και στα Γερμανικά "Functionale Anatomie der Gelenke" ο εξαίρετος ανατόμος και φίλος Καθηγητής Jurgen Koebke.
Επίσης, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερθώ στις Εκδόσεις «Πασχαλίδη» για την άριστη επιμέλεια της Ελληνικής έκδοσης του παρόντος συγγράμματος. Πιστεύω ότι το βιβλίο του I. Kapandji, αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τη μελέτη των αρθρώσεων. (Δρ Παναγιώτης Γιγής, από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΤΟ ΙΣΧΙΟ
ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ
Η ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ
ΤΟ ΠΟΔΙ
Η ΠΟΔΙΚΗ ΚΑΜΑΡΑ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPHYSIOLOGIE ARTICULAIRE
ISBN139789608122680
ΕκδότηςΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. Χ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων262
Διαστάσεις29x22
ΠρόλογοςΓΙΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜετάφρασηΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕπιμέλειαΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΠΑΝΤΖΙ Α. Ι.
Κωδικός Πολιτείας3316-0329
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
€4.97 €2.24
(-55%)
Κερδίζετε €2.73
Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑΣ
MAURIER DAPHNE. DU
€9.99 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.99

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS