Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ // ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛ

ΠΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ)

+
-
ΙΩΑΝΝΟΥ Ε. ΚΩΣΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1702-0013
Τιμή Πολιτείας
€28.40




Παρουσίαση

Με αφορμή τη γνωστή ανιστόρητη και συκοφαντική διατριβή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τίτλο "ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ - ΣΤΟΧΟΣ - ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" (η οποία τόσες διαμαρτυρίες προκάλεσε τελευταία), παρουσιάζεται η μελέτη "ΠΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Σκοπός της μελέτης, η αποκατάσταση της Ιστορικής αλήθειας, που τόσο βάναυσα διαστρέφεται από την παραπάνω διατριβή, που χρησιμοποιείται από το ως άνω πανεπιστήμιο και ως διδακτικό βιβλίο της νεώτερης ιστορίας μας, συγχρόνως όμως παρουσιάζει και τον τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε η όλη διαστροφή της Ιστορίας μας.
Η ως άνω μελέτη, με την πληθώρα των αδιάβλητων στοιχείων που παραθέτει, διαψεύδει όχι μόνο την πανεπιστημιακή διατριβή αλλά και κάθε άλλη κακόβουλη διάθεση που αλλοιώνει την Ιστορία, συκοφαντώντας τις Εθνικές Ομάδες και τον αρχηγό τους Στρατηγό Ζέρβα, γιατί κατά τη διάρκεια της κατοχής, στάθηκαν φραγμός στην μονοπώληση του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από μια μειοψηφία, που αποσκοπούσε να εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα ανελεύθερο καθεστώς, Σταλινικού τύπου, που θα οδηγούσε τη χώρα στην χορεία των κρατών του παραπετάσματος. Όπως έγινε άλλωστε και με τις άλλες βαλκανικές χώρες, που οι λαοί τους υπέστησαν τα πάνδεινα, όσο ν' απαλλαγούν από τα καθεστώτα αυτά, και τελικά οδηγήθηκαν σε μεγάλες περιπέτειες και μεγάλους εξευτελισμούς και εξαθλιώσεις.
Διαβάζοντας την εν λόγω διατριβή, καθ' ο μέρος αυτή αναφέρεται στον στρατηγό Ζέρβα και στις Ομάδες του, ο αναγνώστης της διαπιστώνει ότι η διατριβή αυτή, όχι μόνο αγνοεί και παραλείπει ν' αναφερθεί στο σημαντικό εθνικό και πατριωτικό έργο του Ζέρβα και των Ομάδων του που αποδεδειγμένα επιτεύχθηκε κατά την διάρκεια της κατοχής, από το προκεχωρημένο αυτό τμήμα του Στρατηγείου Μέσης Ανατολής, αλλά το έργο αυτό, κυριολεκτικά διαστρέφεται και συκοφαντείται. Πράγμα απαράδεκτο για μας τους Αγωνιστές του, που εθελοντικά αγωνιστήκαμε για την αποκατάσταση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας, αλλά και για το 90% του Ελληνικού λαού, που δεν ασπάστηκε και δεν ακολούθησε τις δοξασίες του κόκκινου φασισμού, αλλά πίστεψε στην Ελλάδα, στην Ελευθερία και στην Δημοκρατία, που τα αγαθά της αυτή τη στιγμή καταπατούνται από μια ομάδα αμετανόητων νοσταλγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που ενώ λειτουργεί με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, διαστρέφει την ιστορία μας και συκοφαντεί τους ήρωές μας, προκειμένου να εξυψώσει το έργο αυτής της μειοψηφίας, που τόσα δεινά συσσώρευσε στην Ελλάδα και λίγο έλειψε, αν επικρατούσε, να φτάσει τα σύνορα της πατρίδας μας στον Όλυμπο.
Μη έχοντας άλλη επιλογή να αντιδράσω στην παραπάνω απαράδεκτη ενέργεια, και για να μην δημιουργηθούν εύκολα εντυπώσεις, γεγονός που θα ήταν εύκολο να συμβεί, μια και εμπλέκεται και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προχώρησα στην σύνταξη της μελέτης που ακολουθεί, την οποία στην συνέχεια υπέβαλλα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με αίτημα την αποκατάσταση της Αλήθειας. Παρ' όλο όμως ότι παρήλθε πεντάμηνο, το διάβημα παρέμεινε αναπάντητο. Κατόπιν αυτού κατέληξα στην απόφαση της έκδοσης της μελέτης σε πολλαπλά αντίτυπα (μετά τη συμπλήρωσή της με κατατοπιστική εισαγωγή), τα οποία θα διανεμηθούν σ' όλη την Ελλάδα δωρεάν. Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες την πραγματική ιστορία της αντίστασης, γιατί η ιστορία πρέπει ν' απεικονίζει τα πραγματικά γεγονότα στα οποία αναφέρεται, όπως αυτά εξελίχθηκαν, είτε μας αρέσει, είτε όχι. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
-Η συκοφαντία το φοβερότερο όπλο του ΚΚΕ, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ
-Οι συκοφαντίες που εκτοξεύτηκαν κατά του Ζέρβα στη διάρκεια της Κατοχής
-Οι συκοφαντίες κατά του Ζέρβα συνεχίζονται και μετά την απελευθέρωση
-Η σκευωρία με το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη
-Το πιο Λαμπρό Αστέρι ήταν ετερόφωτο
-Ο κ. Κλόουζ από την μακρινή Αυστραλία επαναλαμβάνει τις φαντασιώσεις του κ. Φλάισερ
-Τα μονόπλευρα συνέδρια, στηρίζουν τις συκοφαντίες
-Και μεμονωμένοι επιστολογράφοι προκειμένου να επηρεάσουν την κρίση του ευρύτερου κοινού
-Το βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου τελικά πολτοποιήθηκε, ως ανιστόρητο και συκοφαντικό
-Η κρατική τηλεόραση στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης
-Στον αγώνα για την διαστρέβλωση της Ιστορίας και ο Δ. Χαριτόπουλος
-Πανεπιστημιακή διατριβή πλαστογραφεί την Ιστορία της Αντίστασης
-Ναι στην Ακαδημαϊκή Ελευθερία, εφόσον εκφράζει την ιστορική Αλήθεια
-Οι μεγάλοι αντίπαλοι. Άλλη μια προσπάθεια πλαστογράφησης της Ιστορίας, πέφτει στο κενό
-ΕΔΕΣ - ΕΛΑΣ, Προκεχωρημένα Συμμαχικά Τμήματα στην Κατεχόμενη Ελλάδα
-"Η Άρτα του πολέμου και της Κατοχής". Ένα ανιστόρητο μεροληπτικό βιβλίο
Επίλογος
Ευρετήριο Ονομάτων
Λεπτομέρειες
ISBN139789608172470
ΕκδότηςΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις30x22
Κωδικός Πολιτείας1702-0013
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

AntonisR

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
FLACELIERE ROBERT
€26.50 €11.92
(-55%)
Κερδίζετε €14.58
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS