Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΝ

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΝ

BRIGHTON KARL
Κωδ. Πολιτείας: 2125-0002




Παρουσίαση

Το παρόν βιβλίο γράφτηκε από τον καθηγητή Αιγυπτιολογίας Karl Brighton, ο οποίος επί 10 έτη ερεύνησε το θέμα των Πυραμίδων. Για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα βιβλίο αποδεικνύει το ιστορικό γεγονός της ελληνικής προέλευσης των Πυραμίδων με παράθεση μιας σειράς αδιάσειστων στοιχείων. Ο Karl Brighton, χρησιμοποιώντας ως πυξίδα την λογική και την Ιστορία, διαβάζοντας τα ιερογλυφικά των Πυραμίδων στην Αίγυπτο, διέμεινε επί χρόνια μελετώντας στο Κάιρο, και στην Ελλάδα κατέληξε στο συμπέρασμα, που άλλοι πολλοί ξένοι και έλληνες επιστήμονες «ιδιωτικώς» ισχυρίσθηκαν, ότι οι Πυραμίδες μιλούν ελληνικά. Ο ίδιος όμως, αν και Αμερικανός, τόλμησε να γράψει το βιβλίο αυτό για να δώσει την επιστημονική του απάντηση σ' αυτούς που μιλούν για αιγυπτιακές Πυραμίδες παραγνωρίζοντας την αλήθεια. Κόντρα στο πανεπιστημιακό κατεστημένο, ελληνικό και ξένο, και με οδηγό τους αρχαίους συγγραφείς ο Brighton αποστομώνει τους φαύλους και υπογράφει: Ναι, οι Πυραμίδες είναι ελληνικές. Ισχυρίζεται και αποδεικνύει στο βιβλίο του ότι ο λόγος που κάποιοι δεν «ανοίγουν» τις Πυραμίδες είναι ότι στο εσωτερικό τους κρύβουν το μεγάλο τους μυστικό: ότι είναι Ελλήνων έργο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περιεχόμενα

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
Πυραμίδες. Τι «κρύβουν». Κατάρες και άλλα παραμύθια
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αποκάλυψη: Το ημερολόγιο των αρχαίων Αιγυπτίων «κλέβει» χρόνια
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ
Οι Έλληνες προϋπήρχαν των Αιγυπτίων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
Οι Έλληνες κατασκεύασαν τις Πυραμίδες
Λεπτομέρειες
ISBN139789608184077
ΕκδότηςΚΑΔΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΚΑΡΛ
Κωδικός Πολιτείας2125-0002
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Tasos1936

Κριτικές για το προϊόν

[09/06/2022] labros311.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Ήμουν 13-14 χρονών όταν διάβασα το βιβλίο και, μες στην εφηβική μου αφέλεια, είχα ενθουσιαστεί. Χρόνια αργότερα συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει Αμερικανός καθηγητής Αιγυπτιολογίας με αυτό το όνομα και ότι το έγραψε ο Βελόπουλος με ψεύτικο όνομα και ψεύτικη ιδιότητα για να πουλήσει σε αφελείς. Πέραν αυτού, έχει κατακλέψει άλλους παρόμοιους συγγραφείς, χωρίς να τους αναφέρει ως πηγή. Το ότι τον έχουμε στη βουλή δείχνει την κατάντια της χώρας μας.
[24/03/2020] karanos1947.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι έχουν έστω και στοιχειώδεις γνώσεις της Ιστορίας και του πολιτισμού της Αγύπτου. Θα εξασφαλίσουν άφθονο γέλιο που μας χρειάζεται αυτές τις μέρες. Το ότι ο συγγραφέας είναι ανύπαρκτο πρόσωπο μη σας απογοητεύει. Εξ άλλου η συγγραφή ανοησιών δεν χρειάζεται συγγραφείς και μάλιστα καθηγητές ...Αιγυπτιολογίας, Αμερικάνους βεβαίως, βεβαίως. Τα όσα απίστευτα γράφονται είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι η βλακεία είναι πραγματικά ανίκητη!
[21/03/2020] Βιβλιοφάγος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Για να συνειδητοποιησει καποιος το μεγεθος της απατης αυτου του βιβλιου, αρκει να αναζητησει αυτον τον "Αμερικανο καθηγητη αιγυπτιολογιας με ονομα Karl Brighton"(ευτυχως ζουμε στην εποχη του διαδικτυου) και θα διαπιστωσει οτι τετοιο προσωπο δεν υφισταται!! Εκτος αυτου, υπαρχει μεσα στο βιβλιο αυτουσιο αποσπασμα(μεγαλο) απο βιβλιο του Γεωργαλα(χωρις φυσικα να παραπεμπει σε αυτον), πραγμα που προδιδει την ελληνικη προελευση αυτου που το εγραψε, καθως τα βιβλια του Γεωργαλα δεν εχουν μεταφραστει στο εξωτερικο. Συν οτι ειναι ατιμια να βαζεις αποσπασματα απο συγγραφεα χωρις παραπομπη! Βιβλιο απο τα πολλα που κυκλοφορησαν στις δεκαετιες '90 και '00, της λεγομενης "μη συμβατικης ιστοριας"(παρα-ιστοριας στην πραγματικοτητα), οπου με τον πολιτιστικο(και οχι μονο)σωβινισμο που προεβαλλαν, ξεφτιλισαν την εννοια του εθνικισμου στην Ελλαδα! Ευτυχως ολα αυτα τα "πονηματα" ξεφτιλιστηκαν οταν κυκλοφορησε το βιβλιο του Δημητρη Ευαγγελιδη "Μη Συμβατικες Θεωριες- Οι Κερδοσκοποι του "Ελληνισμου" και ο Φενακισμος των Αφελων", οπου τους αποδομησε πληρως!
[20/03/2020] Tasos1936.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαίρετο βιβλίο. Χρησιμοποιεί μαθηματικούς, αστρονομικούς και γεωμετρικούς υπολογισμούς για να αποδείξει ότι οι πυραμίδες δεν χρησίμευαν ως τάφοι των φαραώ (οι οποίες κρύβουν κατάρες ή οτιδήποτε άλλο ισχυρίζεται η συμβατική ιστορία), αλλά ήταν αστεροσκοπεία και αρχεία γνώσεων, περιέχοντας γεωδαιτικές προκατακλυσμιαίες πληροφορίες. Πολλές οι αναφορές αρχαίων συγγραφέων που πιστοποιούν την ελληνική πολιτισμική επέκταση στην Αίγυπτο, όπως ο Πλούταρχος (που λέει ότι τα ελληνικά ονόματα θεών μετανάστευαν από την Ελλάδα μαζί με τους μεταναστεύοντες, ταύτιση Ίσιδος-Αθηνάς), ο Πλάτων στον Τίμαιο (αναφέρει την ρήση Αιγυπτίων ιερέων στον Σόλωνα ότι ο αιγυπτιακός πολιτισμός είναι 1000 νεότερος του ελληνικού, ταύτιση Άμμωνος-Διός), πολλά επίσης και τα ελληνικά ονόματα πόλεων (Κροκοδειλόπολις, Θήβαι, Άβυδος, Ηλιούπολις, Σάϊα, κτισθείσα κατά τον Διόδωρο υπό των Αθηναίων, Απολλωνόπολις κ.τ.λ.). Αναφορές επίσης και στην πυραμίδες στον σημερινό ελλαδικό χώρο (Ελληνικού, Λυγουρίου) καθώς και απόδειξη ότι ο Παρθενών έχει πυραμιδικό σχήμα, καθώς οι εξωτερικοί τοίχοι κλίνουν ελαφρώς προς τα μέσα, ούτως ώστε, προεκτεινόμενες οι γωνίες του να ενώνονται κατά ζεύγη στα 3026,24 μέτρα, σχηματίζοντας πυραμίδα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ
YALOM MARILYN
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
€33.95 €15.28
(-55%)
Κερδίζετε €18.67

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS