Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ

Η ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ

ΜΠΑΣΛΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1584-0020




Παρουσίαση

Πανικός. Μεγαλύτερος πανικός. Μία τσιρίδα. Ανεργία. Ένα υπερσχέδιο. Μία απεργία. Μία λιποθυμία. Μία εξαφάνιση. Ένας Γάιδαρος Σέρφερ. Μία χορωδία με τερλίκια. Ένα δεύτερο υπερσχέδιο... Όλα αυτά, μετά την μικρή ανακοίνωση στο ραδιόφωνο πως: ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μια μπετονιέρα, η πληθωρική πορτοκαλί Κική και οι φίλοι της αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όταν αντιλαμβάνονται την καταστροφή που έχουν προκαλέσει χτίζοντας με μανία μια πολιτεία που δεν της απέμεινε ούτε ένα μέτρο γης ελεύθερο για να ανασάνουν οι πολίτες της.
Το μυστρί, το τούβλο, ο τενεκές, το φτυάρι, το μαδέρι αλλά και η μπουλντόζα αποφασίζουν να επαναφέρουν την ισορροπία στη φύση και να καταπολεμήσουν την απληστία και την κακώς εννοούμενη ανάπτυξη. Η ζωγραφική, η μουσική, η δύναμη της φύσης και της φιλίας βοηθούν ώστε να βρεθούν λύσεις αλλά και το θάρρος για να απεγκλωβιστούν τα πρόσωπα από ρόλους που τους οδηγούσαν σε αδιέξοδο.
Στην μεταφορά του στο χαρτί το παραμύθι εικονογραφήθηκε με πρωτοτυπία, δυναμισμό, ποικιλία χρωμάτων και εικαστικών στοιχείων η εικονογράφηση στην περίπτωση της Θυμωμένης μπετονιέρας αφηγείται παρά συμπληρώνει ή "ντύνει" με εικόνες.
Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά:
Όλα τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία και την εξοικείωσή τους με τα εικαστικά, θα πάρουν ερεθίσματα αλλά και μαθήματα έκφρασης από την εικονογράφηση. Όλα τα παιδιά, είτε έχουν παρακολουθήσει την παράσταση, είτε έχουν ακούσει το μουσικό CD, θα βρουν στον ρυθμό του κειμένου και τα εφευρετικά γλωσσικά παιχνίδια υλικό για παιχνίδι και αφορμή για τραγούδι.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς:
Όσοι έχουν συνοδεύσει τα παιδιά τους σε κάποια από τις μουσικές παραστάσεις του Δημήτρη Μπασλάμ θα το προτιμήσουν θέλοντας να αναβιώσουν στο σπίτι την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μουσικοί επί σκηνής. Το βιβλίο όμως έχει τους δικούς του λόγους ύπαρξης. Δεν αποτελεί συνέχεια, προηγούμενο ή κομμάτι της παράστασης. Η εικονογράφησή του είναι από μόνη της ένας σοβαρός λόγος για να προτιμηθεί. Τέλος, να το προτιμήσουν επειδή η έκδοση - ακόμη και η επιλογή της βιβλιοδεσίας - αποπνέει ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στο βιβλίο και τον αναγνώστη του. (Ελένη Κορόβηλα, BookPress.gr,12/5/2013)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608259256
ΕκδότηςΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων106
Διαστάσεις22x22
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΕικονογράφησηΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδικός Πολιτείας1584-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xristinafrag, artumas, stef.kiss.cookie, zgianneler, klnikolaou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eygenika, infernal, xrysafis, solomon

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
MERRIDALE CATHERINE
€30.00 €15.00
(-50%)
Κερδίζετε €15.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS