Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΟΝΤΟ ΑΠΟ ΩΧΡΑ

ΦΟΝΤΟ ΑΠΟ ΩΧΡΑ

+
-
ΜΑΡΚΕΑΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0650-0192
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€12.00
(-25%)
Κερδίζετε €4.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Βλέπω με τη φαντασία μου έναν κόσμο φτιαγμένο σε φόντο από ώχρα, με τύπους ασπρόμαυρους που αλλάζουν προσωπείο όταν οι συγκυρίες το επιβάλλουν, με άσπρα και μαύρα κίνητρα να οδηγούν τις πράξεις τους, με άσπρους αγγέλους και μαύρους καλικάντζαρους να κυβερνούν την καρδιά τους. Δεν βλέπω άλλα χρώματα. Μ' αρέσει όμως να παίζω μ' αυτά στην παλέτα μου όταν ζωγραφίζω τη θάλασσα και τον ουρανό ολόγυρά της".
Πώς η αδιαλλαξία ενός θαλασσοδαρμένου ναυτικού καταφέρνει να οδηγήσει τους γιους του σε διαφορετικές προσωπικές επιλογές και αποκλίνουσες αντιλήψεις για τη ζωή.
Πώς οι εμμονές ενός ισχυρού χαρακτήρα προκαλούν τελικά την αυτοκαταστροφή του.
Ένα συναρπαστικό πανόραμα σαράντα χρόνων ξετυλίγεται αυτούσιο, φέρνοντας αναπόφευκτα τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους, σ' ένα ανελέητο κρεσέντο αλληλεπιδράσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608273641
ΕκδότηςΒΑΣΔΕΚΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων360
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0650-0192
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[10/01/2017] Νίκος Αλεξίου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μού άρεσαν οι περιγραφές της θάλασσας, ο ισχυρός χαρακτήρας του μηχανικού, ο χαρακτήρας του γιατρού, το σκάκι που συνεχίζεται χωρίς τον μαύρο βασιλιά, το «κουρελόχαρτο», η αφήγηση του ανώνυμου αφηγητή, η παλιά ιστορία που λέγεται ξανά, ο άνθρωπος που χώνει τα νύχια για να ξεθάψει τα αισθήματά του, ο Sting στο The Last Ship. Διέκοψα την ανάγνωση μόνο για να ακούσω μια αγαπημένη μου εκπομπή στο Τρίτο. Χαίρομαι που έχω αυτό το βιβλίο στο κομοδίνο μου.
[29/12/2016] Νίκος Μαρκέας.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένας συγγραφικός άθλος όπου, μέσα από τη γλαφυρή αφήγηση, διατρέχεται η πρόσφατη σαρακονταετία των μεγάλων αλλαγών και των απατηλών προσδοκιών. Ένα ηθογράφημα χαρακτήρων, μέσα από τις αλληλεπιδράσεις των οποίων μπορεί κανείς να διαβλέψει τη μοίρα του σύγχρονου ανθρώπου που αγωνίζεται να σταθεί όρθιος ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής και τις προκαταλήψεις ή τις έμμονες ιδέες του. Με εντυπωσίασε η οικονομία στο μυθιστόρημα. Τίποτα δεν έχει γραφεί, χωρίς να έχει τον αντίκτυπό του στη συνέχεια. Η γλώσσα επίσης του συγγραφέα αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό! Μαρία Αθανασίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
CARLAN AUDREY
€16.60 €6.64
(-60%)
Κερδίζετε €9.96
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS