Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

+
-
ΝΤΑΚΟΥ-ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3038-0010
Τιμή Έκδοσης
€30.74
Τιμή Πολιτείας
€21.52
(-30%)
Κερδίζετε €9.22


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο τούτο ξεκινά σε 16σέλιδα στον ΟΥΡΑΝΟ που γιορτάζει τα τρία χρόνια της έκδοσης του. Ουσιαστικά το γράψιμο του τέλειωσε μέσα στο 1977 και είναι ό,τι έχω να πω για την θεωρία της Αστρολογίας μέσα από την προσωπική μου σκέψη και πείρα. Ο λόγος που δεν εκδίδεται μονομιάς σε βιβλίο είναι καθαρά οικονομικός και ελπίζουμε ότι κάποτε, σύντομα, δεν θα υπάρχει. Είναι το πρώτο Ελληνικό πρωτότυπο έργο - αν εξαιρέσει κανείς δύο απόπειρες που, στηριγμένες σε κακά συνοθυλεύματα μεταφράσεων, έμπλεξαν μάλλον παρά φώτισαν τους ενδιαφερομένους. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608294172
ΕκδότηςΝΟΗΣΗ
ΣειράΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων482
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3038-0010
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Dimi777

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mariaggela, vasilikichatzouli

Κριτικές για το προϊόν

[14/02/2022] Dimi777.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αυτό το βιβλίο θα έλεγα χωρίς καμία επιφύλαξη ότι είναι ένα από τα κορυφαία ελληνικά βιβλία Αστρολογίας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά ξενόγλωσσα εισαγωγικά βιβλία Αστρολογίας, αν δεν είχε κάποια χοντρά λάθη (ευτυχώς λίγα αλλά πολύ χοντρά) που εκπλήσσουν ακόμα και τον πιο αδαή αστρολόγο, όπως π.χ στο σημείο που σου λέει ότι το ηλιακό ζώδιο είναι η Persona ή στο σημείο που με άλλα λόγια γράφει, προφανώς αντιγράφοντας την υπερτιμημένη Margaret Hone, πως όταν μας ρωτάνε τι ζώδιο είμαστε, δεν πρέπει να λέμε το ηλιακό μας ζώδιο, αλλά το ζώδιο του Ωροσκόπου και ότι απλά έχουμε τον'Ηλιο στο άλφα ή το βήτα ζώδιο. Επίσης βρίσκω ανεπαρκή και σε μεγάλο βαθμό λανθασμένα τα παραδείγματα που δίνει για τους συνδυασμούς των Φώτων με τον Ωροσκόπο. Κατά τα άλλα βρίσκω αρκετά καλές τις περιγραφές για τους Σταυρούς, τα Τεταρτημόρια, τις θεμελιώδεις δυνάμεις, τους Οίκους, τις θέσεις των πλανητών και τις πλανητικές όψεις. Η γενική εντύπωση πάντως είναι μάλλον θετική, παρά αρνητική. Ένας αρκετά καλός και περιεκτικός οδηγός Αστρολογίας για τα "πρωτόγονα" δεδομένα της εποχής που γράφτηκε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

MENSA - ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
ALLEN G. ROBERT
€12.80 €5.76
(-55%)
Κερδίζετε €7.04
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΟΓΚΟΣΤ
NORTH CLAIRE (CATHERINE WEBB)
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS