Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ

Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ

+
-
BANK ZSUZSA
Κωδ. Πολιτείας: 2738-0075
Τιμή Έκδοσης
€18.25
Τιμή Πολιτείας
€6.39
(-65%)
Κερδίζετε €11.86


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1956. Η εξέγερση έχει κατασταλεί, τα τανκς περιπολούν στους δρόμους και κάθε ελπίδα για μια καλύτερη, ή έστω αλλιώτικη ζωή σβήνει. Χιλιάδες πρόσφυγες διαφεύγουν στη Δύση. Ανάμεσά τους μια γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Αναζητώντας μιαν άλλη τύχη, επιβιβάζεται σε ένα τρένο για τη Γερμανία, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς λέξη αποχαιρετισμού. Ο πατέρας πουλάει σπίτι και κτήμα, και μαζί με τα δυο παιδιά του ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι, μια περιπλάνηση ανά τη χώρα. Σταθμοί τους συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, σε πόλεις και χωριά. Κάθε άφιξη ακολουθείται, αργά ή γρήγορα, από μια νέα αναχώρηση, κάθε πρόσωπο που συναντούν έχει μια διαφορετική ιστορία να τους πει, κάθε τόπος αφήνει το σημάδι του στη μνήμη τους. Έτσι, ενώ ο πατέρας βυθίζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο στη θλίψη, τα δυο αδέλφια ανακαλύπτουν ένα δικό τους κόσμο, που τον ξαναβρίσκουν όπου κι αν πάνε: ο μικρός Ίστι αφουγκράζεται τη γλώσσα των πραγμάτων, η Κάτα ακούει τις αφηγήσεις των ανθρώπων και οι δυο μαζί περνούν ώρες στις λίμνες και τα ποτάμια, όπου ο πατέρας τους μαθαίνει να κολυμπούν. Εκείνες τις ώρες κοντά στο νερό, όταν τον παρακολουθούν στις ατέλειωτες υδάτινες διαδρομές του, τα δυο παιδιά ζουν στιγμές μιας ανέμελης ευτυχίας. Και τότε καταλαβαίνουν ότι η ζωή τους μόλις αρχίζει.
Η Ζούζα Μπανκ, σε αυτό το πρώτο της μυθιστόρημα, ανασυστήνει μια χαμένη εποχή, αναπλάθει και αναβιώνει την ατμόσφαιρα μιας χώρας σε κατάσταση πολιτικής στασιμότητας, όπου η ζωή έμοιαζε να διαδραματίζεται αργά, υπόκωφα, σαν μέσα σε γυάλινο κώδωνα - «περιμέναμε διαρκώς πως κάτι θα συμβεί, αλλά δεν συνέβαινε τίποτα». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Εμείς
Εύα
Κάρτσι
Ζόλταν
Βίραγκ
Μίχαι
Τάμας
Κάταλιν
Άρπι
Ίνγκε
Ρόζα
Ιρέν
Άγκι
Άννα
Κάλμαν
Ίστι
Κάτα
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDER SCHWIMMER
ISBN139789608309791
ΕκδότηςΜΕΛΑΝΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2007
Αριθμός σελίδων318
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΑΛΗ ΛΕΝΑ
ΕπιμέλειαΓΚΑΝΑ ΠΟΠΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΝΚ ΖΟΥΖΑ
Κωδικός Πολιτείας2738-0075
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleutheriakos7, tinoli00, nxara

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ
ΤΙΒΕΡΙΟΣ Α. ΜΙΧΑΛΗΣ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86
PISSARO
€12.00 €4.80
(-60%)
Κερδίζετε €7.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS