
ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
MONTALBAN MANUEL-VAZQUEZΚωδ. Πολιτείας: 2730-0075
Τιμή Έκδοσης €15.90 | Τιμή Πολιτείας €11.13 |
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30%
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Λίγο καιρό μετά το θάνατο του Φράνκο, σε μια συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ισπανίας τα φώτα σβήνουν αναπάντεχα μέσα στην αίθουσα. Με την αποκατάσταση της βλάβης, αποκαλύπτεται το άψυχο σώμα του γενικού γραμματέα Φερνάντο Γκαρίδο. Πώς είναι δυνατόν να γίνει ένας φόνος μες στο απόλυτο σκοτάδι και στα λίγα λεπτά που κράτησε η διακοπή του ρεύματος; Το κόμμα αρνείται ότι πρόκειται για δουλειά «εκ των έσω» και αναθέτει την έρευνα σε ένα πρώην μέλος του, τον διάσημο ντετέκτιβ Πέπε Καρβάλιο. Εκείνος θα εγκαταλείψει την αγαπημένη του Βαρκελώνη και θα επιδοθεί στην αναζήτηση του ενόχου στη Μαδρίτη, ανάμεσα στις γαστρονομικές προκλήσεις της πρωτεύουσας και τους πειρασμούς του αντίθετου φύλου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)«Αιχμηρό χιούμορ και εμπεριστατωμένη γνώση» (Sunday Times)
«Ο Μονταλμπάν δεν αρνήθηκε ποτέ την πολιτική του στράτευση, αλλά με το εξαιρετικό "Φόνος στην κεντρική επιτροπή" μας θυμίζει ότι αυτή συνοδεύεται από χιούμορ και καυστική κριτική" (Liberation)
Κριτικές για το προϊόν
[08/04/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

[21/11/2015] amor21. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΔε μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο με ενθουσίασε! Στα καλά του σημεία, οφείλω να αναφέρω την ειρωνία και το σαρκασμό σε σχέση με την πολιτική που δαφαίνεται σχεδόν σε όλα τα κεφάλαια, αλλά βρήκα την ιστορία πολύ μπλεγμένη χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Βαθμολογία:

Ένα αρκετά ενδιαφέρον έργο αστυνομικής λογοτεχνίας. Η αλήθεια είναι πως ως μια σελίδα κάνει κάποιους κύκλους αλλά από ένα σημείο και μετά σου κόβει την ανάσα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.