Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

+
-
ΠΛΕΥΡΗΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1828-0024
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€12.72
(-20%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα βιβλίο, ίσως το μοναδικό στο είδος του, επιστημονικής αναλύσεως και κριτικής της δημοκρατίας, γραμμένο το 1965. Αι εκτιμήσεις και αναλύσεις του συγγραφέως κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, υπήρξαν τόσον προφητικοί, ώστε ο αναγνώστης νομίζει ότι ευρίσκεται στο σήμερα.
Όσα γράφονται είναι αλήθειαι που ή προξενούν φόβον, ή αποσιωπούνται από θιγόμενα συμφέροντα, κυρίως των πολιτικάντηδων και της πλουτοδημοκρατικής κυριαρχίας. Η προπαγάνδα έχει πείσει τον λαόν, ότι απαγορεύεται να σκέπτεται οτιδήποτε διαφορετικόν από την δημοκρατίαν εις την διακυβέρνησιν του κράτους, ασχέτως αν αυτή ωφελεί ή βλάπτει την Πατρίδα και το Έθνος.
Το βιβλίο αυτό είναι ένα παράθυρο προς τον ελεύθερο τρόπο σκέψεως. Οι θαρραλέοι Έλληνες το ανοίγουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ Δ' ΕΚΔΟΣΗΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ
ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ
ΟΙ ΛΥΚΟΙ
Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
ΤΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ
ΑΝΙΚΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΙΣ
ΣΦΥΡΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789608358348
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2012
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1828-0024
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Athanasakis1, MetaxasIoannis

Κριτικές για το προϊόν

[06/04/2020] apoapost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Εμένα πάντως με προβληματίζει το γεγονός που υπάρχουν σήμερα άνθρωποι να ασχολούνται με την φασιστική ιδεολογία από πλευρά υποστήριξής της και κάθονται και διαβάζουν τέτοια σκουπίδια σαν αυτό το βιβλίο! Λυπάμαι γιατί αυτό δείχνει σε τι παρακμή έχουμε φτάσει ως κοινωνία και ως ποιότητα πολιτικής αντίληψης και κρίσεως.
[04/04/2020] karanos1947.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Θα συμφωνήσω με την κριτική του "Βιβλιόφιλου". Ίσως στις αρχές της δεκαετίας του '60 που πρωτοκυκλοφόρησε να κάλυψε ένα κενό, αλλά εν έτει 2020 είναι τραγικά ξεπερασμένο και απελπιστικά ρηχό. Προφανώς οι οπαδοί του συγγραφέα βολεύονται με την λογική "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι".
[02/04/2020] Βιβλιοφάγος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το να αντιγραφει καποιος τους θεωρητικους του ιταλικου φασισμου και του γερμανικου εθνικοσοσιαλισμου, δεν αποτελει καποιο "σταθμο στην εγχωρια κοινωνιολογικη βιβλιογραφια", σιγουρα ομως αποκαλυπτει την πνευματικη πενια ενος πολιτικου χωρου στην Ελλαδα που δυστυχως αντι να μελετησει τον Ιωνα Δραγουμη, τον Δημητριο Τσακωνα, τον Δημητριο Βεζανη, τον Ιωαννη Χολεβα, τον Λουκα Πατρα, τον Δημητριο Ευαγγελιδη η εστω τον Γεωργιο Γεωργαλα, προεβαλε συστηματικα κατι υπερεκτιμημενες μετριοτητες...
[30/03/2020] johnm20.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δοκίμιο - σταθμός στην εγχώρια κοινωνιολογική βιβλιογραφία! Η φοβερή απογύμνωση με εναργή τεκμήρια ενός σαθρού συστήματος διακυβερνήσεως των λαών που τόσες και τόσες αποτυχίες έχει προκαλέσει στην πατρίδα μας . Ουδείς τη σήμερον ημέρα τολμά να εξαπολύσει κριτική ενάντια σε αυτή την υπερτιμημένη "ιερά αγελάδα", που ονομάζεται δημοκρατία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
GIORDANO RAPHAELLE
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS