Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ // ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΙΣΤΑΙ

ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΙΣΤΑΙ

+
-
ΠΛΕΥΡΗΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1828-0025
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€12.72
(-20%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ που εξυπηρετούν μισελληνικά συμφέροντα. Αποκαλύπτεται η απάτη του Ινδοευρωπαϊσμού και του Φοινικισμού. Παρατίθενται λεπτομερείς αναφοραί εις συγγράματα επιστημόνων που αποδεικνύουν το ανύπαρκτον των ινδοευρωπαίων και την αλήθειαν δια την προέλευσιν του Αλφαβήτου μας. Ένα βιβλίον αποκαταστάσεως της ιστορικής πραγματικότητος, την οποίαν κρύβουν στην νεοελληνική παιδεία. Ένα βιβλίον-καταγγελία των ψευδοεπιστημόνων, που συνωμοτούν εις βάρος του Ελληνισμού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ
ΦΟΙΝΙΚΙΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΙ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ
Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΟΥ
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ
ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ Α.
ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ Β.
Λεπτομέρειες
ISBN139789608358379
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2012
Αριθμός σελίδων232
Διαστάσεις20x14
Κωδικός Πολιτείας1828-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

[18/02/2022] alejandrinos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο αυτό του κ.Πλεύρη είναι συνέχεια του βιβλίου του 'Το Ελληνικόν Αλφάβητον', τα οποία και τα δυο αποδεικνύουν την Ελληνική καταγωγή του Αλφαβήτου μας και αποκαλύπτουν την απάτη του ινδοευρωπαϊσμού, περί ινδοευρωπαϊκής φυλής κτλ. Επίσης ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει τη διαμάχη του ιστορικού κ. Πλεύρη με τον καθηγητή γλωσσολογίας κ. Μπαμπινιώτη στην εφημερίδα Καθημερινή και σε περιοδικά που κατά κράτος επικράτησε ο κ. Πλεύρης.Απορίας άξιον είναι ότι ο κ. Πλεύρης εξέδωσε βιβλίο για το Ελληνικόν Αλφάβητον το 1981 και ο κ. Μπαμπινιώτης για το Ελληνικό Αλφάβητο το 2018..
[07/11/2016] Βιβλιοφάγος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Ενα απο τα χειροτερα βιβλια του Κωνσταντινου Πλευρη. Αγνοωντας πληρως το τι υποστηριζει η ινδοευρωπαικη θεωρια και μην εχοντας το αντιστοιχο επιστημονικο υποβαθρο να αξιολογησει τα γλωσσολογικα και αρχαιολογικα στοιχεια της θεωριας, δεν τα παρουσιαζει καν(ωστε να ξερει ακριβως ο αναγνωστης το τι ειναι αυτο που θελει να αντικρουσει) απλως παραθετει αποψεις διαφορων εγχωριων(διοτι ουδεις σοβαρος ξενος, αλλα και Ελληνας επιστημονας αρνειται την ινδοευρωπαικη θεωρια ως συνολο, παρολο των διαφωνιων σε επιμερους θεματα της θεωριας)ημιμαθων αρνητων της θεωριας και ταυτοχρονα ιδεολογικοποιει το ζητημα, κατηγορωντας τους επιστημονες που υποστηριζουν την ινδοευρωπαικη θεωρια, ως "ανθελληνες" κλπ(Δηλαδη θελει να μας πει οτι ολοκληροι επιστημονικοι κλαδοι, υστερα απο δεκαδες η και εκατονταδες χρονια ερευνων, εχουν ως κυριο μελημα να πληξουν τον ελληνισμο...). Οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο του J.P. Mallory "Οι Ινδοευρωπαιοι, Γλωσσα, Αρχαιολογια και Μυθος" καθως και το βιβλιο "Μη Συμβατικες Θεωριες, οι Κερδοσκοποι του "Ελληνισμου" και ο Φενακισμος των Αφελων" του Δημητρη Ευαγγελιδη, μπορουν ευχερως να αντιληφθουν την αντεπιστημονικοτητα του βιβλιου του Πλευρη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΟΥ - ΚΑΚΟΥ
ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
€8.79 €3.96
(-55%)
Κερδίζετε €4.83
ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS