Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

+
-
ΠΛΕΥΡΗΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1828-0069
Τιμή Έκδοσης
€31.80
Τιμή Πολιτείας
€25.44
(-20%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίον αυτό αποκαθιστά την αλήθειαν δια το έργον και την εθνικήν προσφοράν των προσώπων που ανέλαβαν την ευθύνην να κρατήσουν την Ελλάδα ορθίαν κατά την Γερμανοϊταλοβουλγαρικήν κατοχήν, 1941 - 1944. Το Κ.Κ.Ε κατώρθωσε με την προπαγάνδαν του να επιβάλη εις τον Ελληνικόν λαόν την αντίληψιν του δοσιλογισμού των ανθρώπων αυτών των κατοχικών Κυβερνήσεων, διότι δεν επέτρεψαν εις το Κ.Κ.Ε να επικρατήση και να σύρη την Ελλάδα δεσμίαν εις το κομμουνιστικόν στρατόπεδον, δορυφόρον της Σοβιετικής Ενώσεως.

Η ανεκτίμητος Εθνική προσφορά των κατοχικών Κυβερνήσεων προβάλλεται ολοζώντανος μέσα από το βιβλίο αυτό, βασιζόμενη εις ακλόνητα πραγματικά στοιχεία και αποδείξεις και είναι τουλάχιστον εντροπή δια τους Έλληνας να θεωρούν Εθνικούς προδότας όσους ωφελούν το Έθνος και τον Λαόν και να αναγορεύουν ευεργέτας όσους έβλαψαν παντοιοτρόπως το Ελληνικόν Έθνος και τον Ελληνικόν Λαόν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ
Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ
ΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΗΡΩΪΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΖΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΣ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ
ΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΝΟΗΘΕΝΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Λεπτομέρειες
ISBN139789608358959
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σειρά
Αριθμός σελίδων434
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1828-0069
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Nikosa97, axilpat2

Κριτικές για το προϊόν

[18/06/2020] johnm20.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ατράνταχτα ιστορικά τεκμήρια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά παράλειψη/απόκρυψη(?) ορισμένων πτυχών της κατοχικής περιόδου στην Ελλάδα, κάτι που απορρέει κυρίαρχα από την ιδεολογική μεροληψία του συγγραφέως.
[15/10/2017] Βιβλιοφάγος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Θεματα οπως η συνθηκολογηση του Μετωπου το 1941 απο τον στρατηγο Τσολακογλου, οι κατοχικες κυβερνησεις και τα πεπραγμενα τους, η αιτια ιδρυσης των Ταγματων Ασφαλειας και η δραση τους, οι Ιταλοι ως κατακτητες κλπ ζητηματα που πραγματευεται το εν λογω βιβλιο, ειναι λιαν ενδιαφεροντα και οπωσδηποτε καποτε πρεπει να παρουσιαστουν και αναλυθουν στο ευρυ κοινο χωρις τον παραμορφωτικο φακο της αριστερης ιστοριογραφιας! Οποτε, το συγκεκριμενο βιβλιο δεν στερειται ενδιαφεροντος και αξιας. Απο εκει και περα ομως, υπαρχει μεγαλη αποσταση μεταξυ αυτου και του πως παρουσιαζονται τα γεγονοτα απο τον Πλευρη! Οταν λοιπον ο συγγραφεας πασχιζει να αποδειξει συνεχως το ποσο φιλελληνες ηταν οι Γερμανοι, το πως εσωσαν την εδαφικη ακεραιοτητα της Ελλαδος οι κατοχικες κυβερνησεις(ενω το σωστο ειναι οτι προσπαθησαν-ανεπιτυχως-να σωσουν),οταν στο κεφαλαιο για το "πριγκιπατο της Πινδου" αποκρυπτει το γεγονος της καταπολεμησης των λεγεωναριων απο τον ΕΛΑΣ η οταν τολμαει να γραφει οτι η εξοριστη ελληνικη κυβερνηση εναγκαλιστηκε αντιμεταξικα στοιχεια, χωρις να αναφερει οτι η κυβερνηση Τσολακογλου κατασυκοφαντησε το καθεστως Μεταξα και κατεδιωξε αξιωματουχους του, ε τοτε οντως η Ιστορικη Αληθεια κατακρεουργειται και η Προπαγανδα θριαμβευει...Οποιος ενδιαφερεται για ενα παρομοιο αλλα σαφως αξιολογοτερο βιβλιο, ας προτιμησει το "ΚΑΤΟΧΗ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 1941-1944" του Αννιβα Βελλιαδη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ»
ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΙΣΜΗΝΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS