Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: LIFE - [ΖΩΗ] // ΛΑΤΕΡΝΑΤΙΒ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

LIFE - [ΖΩΗ]

ΛΑΤΕΡΝΑΤΙΒ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
RICHARDS KEITH, FOX JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 3670-0137
Τιμή Έκδοσης
€23.32
Τιμή Πολιτείας
€16.32
(-30%)
Κερδίζετε €7.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με τους Rolling Stones, ο Κιθ Ρίτσαρντς δημιούργησε κιθαριστικά ριφ, στίχους και τραγούδια που ταρακούνησαν όλο τον κόσμο. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες έζησε με τον πιο αυθεντικό ροκ εν ρολ τρόπο ζωής, παίρνοντας τα ρίσκα του εκεί που επέλεγε, κάνοντας τη δική του εσωτερική αναζήτηση και επιβιώνοντας μέσα από όλα αυτά με τρόπο που κανένας πριν από αυτόν δεν είχε καταφέρει.
Τώρα, επιτέλους, ο ίδιος ο θρύλος του ροκ, μας διηγείται την ιστορία μιας συναρπαστικής ζωής γεμάτης καταιγιστικά γεγονότα. Μιλάει για τους δίσκους του Τσακ Μπέρι και του Μάντι Γουότερς που άκουγε με μανία όταν ήταν πιτσιρικάς στο Κεντ, για το πώς έμαθε να παίζει κιθάρα και για την μπάντα που δημιούργησε με τον Μικ Τζάγκερ και τον Μπράιαν Τζόουνς. Για τους Rolling Stones και για το πώς άρχισε να εξαπλώνεται η φήμη τους, για την επιτυχία τους σαν συγκρότημα κακών παιδιών. Μιλάει για την περιβόητη έφοδο και τη σύλληψή του από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στο Ρέντλαντς και τις μετέπειτα συνεχείς συγκρούσεις με ένα ανισόρροπο καθεστώς που τον οδήγησαν να αποκτήσει ανεξίτηλα την εικόνα του παράνομου λαϊκού ήρωα. Ο Κιθ εξιστορεί πώς δημιούργησε αθάνατα κιθαριστικά ριφ όπως στο "Jumping Jack Flash", στο "Street Fighting Man" και στο "Honky Tonk Women". Λέει για τον έρωτά του με την Ανίτα Πάλενμπεργκ και για το θάνατο του Μπράιαν Τζόουνς. Για τη φορολογική του εξορία στη Γαλλία, τις περίφημες επεισοδιακές συναυλίες στην Αμερική, την απίστευτη φήμη που κέρδισε, την απομόνωση και την εξάρτηση που έζησε. Για τον έρωτά του με την Πάτι Χάνσεν. Για την ψυχρότητα του με τον Μικ Τζάγκερ και για τη συμφιλίωση που ακολούθησε. Για το γάμο του, την οικογένειά του, τα σόλο άλμπουμ, τους X-Pensive Winos... Και η Ζωή συνεχίζεται.
Με το μοναδικό και εντελώς προσωπικό του ύφος, με την αφοπλιστική ειλικρίνειά που ήταν πάντοτε το χαρακτηριστικό του, ο Κιθ Ρίτσαρντς διηγείται την ιστορία της ζωής του, που εκφράζει την εποχή μας, χωρίς δισταγμούς, χωρίς φόβο, ουσιαστικά αληθινά. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

[...] ποιος δεν θέλει να ακούσει το "πολύ κακό παιδί" της ροκ να αφηγείται μια ζωή δόξας, χλιδής και παραβατικότητας, ιστορίες για το ροκ και τις ουσίες, για τα σούπερ μόντελ και το σεξ, για τις επεισοδιακές συναυλίες στην Αμερική, για τη σχέση και την κόντρα με τον Μικ, για τη σόλο καριέρα, για τις τουρνέ-υπερπαραγωγές με τους Stones την τελευταία εικοσαετία; [...] Μολονότι ο αμερικανός δημοσιογράφος Τζέιμς Φοξ έβαλε το χεράκι του ώστε οι πιθανότατα άτακτες και συγκεχυμένες αναμνήσεις του Κιθ να μπουν σε σειρά, ο λόγος "μυρίζει" Ρίτσαρντς: άμεσος, αναιδής, απολαυστικός, ροκ. (Λαμπρινή Κουζέλη, Το Βήμα, 8/7/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKEITH RICHARDS LIFE
ISBN139789608372535
ΕκδότηςΤΟ ΡΟΔΑΚΙΟ
ΣειράΛΑΤΕΡΝΑΤΙΒ 1
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2012
Αριθμός σελίδων696
Διαστάσεις23x15
ΜετάφρασηΝΕΝΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΚΙΘ (Μουσικός), ΦΟΞ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας3670-0137
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΗΧΟΣ ΛΕΠΤΟΣ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€19.45 €9.72
(-50%)
Κερδίζετε €9.73

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS