Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Η ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

+
-
ΚΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3670-0180
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η αφήγηση που ακολουθεί αποτελεί μυθοπλασία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και περιστατικά. Σκοπός του αφηγηματογράφου δεν είναι να θίξει καταστάσεις και πρόσωπα, αλλά να φέρει στην επιφάνεια παραδόσεις, δοξασίες, παραμύθια και αλήθειες που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου αφήνοντας πίσω τους λείψανα κι απομεινάρια των σκελετών τους, που από μόνα τους τίποτε δε θα 'χουν να πουν και καμιά ουσιαστική πληροφόρηση δε θα μπορούν να προσφέρουν στις επόμενες γενιές.
Αντίθετα, η προσεκτική συγκόλληση των θραυσμάτων θα αποκαταστήσει στο μέτρο του δυνατού μια ιστορική πραγματικότητα, που έχει πολλά να πει και να δώσει σε όποιον θελήσει ν' ανιχνεύσει το όχι πολύ μακρινό παρελθόν του τόπου μας, όπου εκτυλίσσεται το ιστόρημα του βιβλίου αυτού, αφορώντας όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου και ιδιωτικού βίου της περασμένης γενιάς.
Η εξιστόρηση αρχίζει και τελειώνει στο δυτικότερο χωριό της Κω, την Κέφαλο, ένα κεφαλοχώρι σχεδόν απομονωμένο για αιώνες ολόκληρους, γεωγραφικά και επικοινωνιακά, από τον υπόλοιπο κόσμο. Σ' αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι το χωριό ήταν φτωχό και άγονο, με συνέπεια να μην αποτελεί πρωταρχικό στόχο των κατά καιρούς μονίμων κατακτητών ή έκτακτων επιδρομέων. Διαμορφώθηκαν έτσι συνθήκες περιχαράκωσης του χώρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν σημαντικές επιρροές από τα κατά καιρούς ρεύματα των κοινωνικών μεταβολών. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608372955
ΕκδότηςΤΟ ΡΟΔΑΚΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2016
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις23x15
ΕπιμέλειαΔΕΝΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Κωδικός Πολιτείας3670-0180
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20
ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS