Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ // ΡΕΚΛΑΜΕΣ, ΧΡΩΜΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΑΡΤΟΚΟΠΤ

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

ΡΕΚΛΑΜΕΣ, ΧΡΩΜΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΙΚΗ, ΒΙΒΛΙΟ

-
Κωδ. Πολιτείας: 0917-0020




Παρουσίαση

Το βιβλίο ζωγραφικής "ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" σχεδιασμένο από τον Πάνο Κωνσταντόπουλο και βασισμένο στην τεχνοτροπία του Ευγένιου Σπαθάρη, είναι κατάλληλο για τα παιδιά που θέλουν να περάσουν ατελείωτες ώρες με έναν μαρκαδόρο στο χέρι γνωρίζοντας παράλληλα τους βασικούς χαρακτήρες της παρέας του Καραγκιόζη. Ένα βιβλίο χαράς, χρωμάτων, φαντασίας, σχεδίων, γέλιου που θα καθηλώσει όλους τους μικρούς ζωγράφους... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)



"Καραγκιόζης ο Έλληνας"
Το ρεπερτόριο του Καραγκιόζη περιστρέφεται είτε γύρω από θέματα της καθημερινής ζωής (ο Καραγκιόζης μάγειρας, φούρναρης, γιατρός) είτε γύρω από ιστορικά θέματα εμπνευσμένα κυρίως από την Ελληνική Επανάσταση (Ο Γέρος του Μοριά, ο Κατσαντώνης, ο Αθανάσιος Διάκος). Αξιοσημείωτη είναι επίσης η σύνδεση του ελληνικού Θεάτρου Σκιών με τη λαϊκή παράδοση (Το στοιχειωμένο δέντρο, Ο Μεγαλέξαντρος και το καταραμένο φίδι), αλλά και την αρχαία ελληνική τραγωδία.
Καταλυτική ήταν η επίδραση του ελληνικού Θεάτρου Σκιών στη νεοελληνική τέχνη του 20ού αιώνα. Επίσης ο Καραγκιόζης πέρασε στη λογοτεχνία, στη μουσική, στο θέατρο και στις εικαστικές τέχνες και ενέπνευσε πολλούς δημιουργούς, από τον Εγγονόπουλο και τον Τσαρούχη μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Σαββόπουλο.
(Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608375277
ΕκδότηςGRAMMA
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Διαστάσεις23x28
Κωδικός Πολιτείας0917-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΔΕΣΠΟΣΥΝΕΣ
NICOL M. DONALD
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS