Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
DICTIONNAIRE FRANCO-GREC DE TERMES ECONOMIQUES ET POLITIQUES

DICTIONNAIRE FRANCO-GREC DE TERMES ECONOMIQUES ET POLITIQUES

MON PREMIER

+
-
TZANAVARI MIRSINI, ΓΚΟΥΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3195-0054
Τιμή Έκδοσης
€23.89
Τιμή Πολιτείας
€19.11
(-20%)
Κερδίζετε €4.78


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα λεξικά υπόκεινται πάντα στη μοίρα των ζώντων οργανισμών: γερνάνε αλλά και έχουν συχνά μια διαδρομή εφήμερη. Η εγκυρότητά τους περιορίζεται, πράγματι, σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα το οποίο σε κάθε περίπτωση είναι μικρότερο από την εξέλιξη του πολιτισμού μας ο οποίος ανανεώνεται με πολύ επιταχυνόμενους ρυθμούς. Κάτω απ' αυτό το πρίσμα, θεωρήσαμε απαραίτητο να προτείνουμε ένα εξειδικευμένο λεξικό το οποίο να απαντάει στις απαιτήσεις της εποχής μας.
Το παρών γαλλο-ελληνικό λεξικό οικονομικών και πολιτικών όρων είναι ένα έργο το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και καθηγητές αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν πρακτικά τη γαλλική γλώσσα στους τομείς της οικονομίας και της πολιτικής.
Αυτό το εξειδικευμένο λεξικό περιέχει περίπου 5000 λήμματα, διατεταγμένα αλφαβητικά και συνοδευόμενα από τον αντίστοιχο ελληνικό όρο. Προσιτό και εύκολο να το συμβουλευτείς, αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο περιλαμβάνει τους κύριους πολιτικούς και οικονομικούς όρους και εκφράσεις ενώ παράλληλα εισάγονται νέες έννοιες οι οποίες είναι στενά συνδεδεμένες με την επικαιρότητα στους υπό προσέγγιση τομείς. Αυτή η συλλογή παρουσιάζει, εξάλλου, τη μετάφραση του λεξιλογίου το οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς.
Η πρόθεσή μας δεν είναι μόνο να παράσχει στο χρήστη ένα εργαλείο απαραίτητο για τη μετάφραση της γλώσσας όσων εντρυφούν στην οικονομία και την πολιτική αλλά ακόμα να προσφέρει μια αποτελεσματική βοήθεια σε όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τη μελέτη εξειδικευμένων περιοδικών και επιθεωρήσεων.
Αυτό το λεξικό, τέλος, δεν θα ήταν κατά την άποψή μας ολοκληρωμένο χωρίς την προσθήκη ενός καταλόγου ο οποίος περιλαμβάνει τα αρκτικόλεξα οργάνων διεθνών συνθηκών και συμβάσεων στους κόλπους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καθώς επίσης και ένα κατάλογο σχετικό με τους διεθνείς οργανισμούς. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608396845
ΕκδότηςΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Κωδικός Πολιτείας3195-0054
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS