Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΥΛΛΟΓΗ TATTOO // Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ TATTOO

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

-
Κωδ. Πολιτείας: 5598-0011




Παρουσίαση

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να αποτυπώσουν ανεξίτηλα στο σώμα τους ένα ή και περισσότερα σχέδια - απλά ή πολύπλοκα, έγχρωμα ή ασπρόμαυρα μικρά ή μεγάλα. Σχέδια τα οποία εκφράζουν κάτι για τον καθένα, εικόνες που μας εξιτάρουν το μυαλό και τη φαντασία, πραγματικά έργα τέχνης που θα μας συντροφεύουν μια ζωή. Έτσι, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα κάποιου που θέλει να αποκτήσει ένα tattoo, είναι η επιλογή του σχεδίου. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο που θα διαλέξει στο studio που αποφάσισε να το κάνει, ή να είναι μια εικόνα που είδε κάπου και του άρεσε, αρκεί βέβαια, αυτή η εικόνα να μπορεί να γίνει tattoo. Να το διευκρινίσω λίγο αυτό. Η κλίμακα του σχεδίου που έχουμε επιλέξει, θα πρέπει να είναι τέτοια που να μπορεί ο καλλιτέχνης να την δουλέψει. Αν π.χ. το σχέδιο είναι πολύ μικρό και με πολλές λεπτομέρειες, δεν μπορεί να γίνει στο δέρμα, αφ' ενός γιατί το δέρμα δεν είναι χαρτί και έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αφ' ετέρου, γιατί σε μια πολύ μικρή κλίμακα ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο όπως σε μια μεγαλύτερη.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στην επιλογή σχεδίου είναι για πολλούς τα χρήματα. Δεν πρέπει να επιλέγουμε σχέδιο βάσει χρημάτων. Κάνουμε αυτό που πραγματικά μας αρέσει και όχι κάποιο άλλο επειδή είναι φθηνότερο. Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας, είναι ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του γούστο, τα δικά του κριτήρια και τη δική του αντίληψη για το σχέδιο που θα κοσμήσει το σώμα του. Γι' αυτό άλλωστε και το tattoo είναι καθαρά προσωπικό. Έτσι, δεν θα πρέπει να επηρεαζόμαστε από τους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας, γιατί εμείς θα το έχουμε μια ζωή στο σώμα μας και κανένας άλλος. Οι πιο ουσιαστικές συμβουλές και γνώμες δίνονται μόνο από τον άνθρωπο που επιλέξαμε να μας το κάνει και με την εμπειρία του στην τέχνη αυτή θα μας βάλει στον μαγικό και μοναδικό κόσμο του tattoo. (Από την έκδοση)

Περιεχόμενα

ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ... ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑ
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
TATTOO ARTISTS:
Ben Wahn
ΕΝΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ
Ron Earhardt
Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Erica Stanley
Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ
Αφιέρωμα: TATTOO Tribal
Tattoo απ' όλο τον κόσμο
Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙΟΥ
Ταξιδεύοντας με τη Ράγια Ουάιχμπροντ
ΑΝΝΑ ΠΑΣΤΕΡΝΑΚ
Θεραπευτικές τέχνες
ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Eightball Tattoo Studio
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139789608459274
ΕκδότηςΓΑΛΟΥΣΗΣ Π.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων102
Διαστάσεις29x20
Κωδικός Πολιτείας5598-0011
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΦΟΝΩΝ
JAMES MARLON
€23.91 €11.96
(-50%)
Κερδίζετε €11.95
DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS