Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

TATTOO - ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ // ΦΩΣ, ΤΕΧΝΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΤΥΛ (ΔΙΑΛΕΞΕ

TATTOO - ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

ΦΩΣ, ΤΕΧΝΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΤΥΛ (ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ TATTOO, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ)

-
Κωδ. Πολιτείας: 5598-0012




Παρουσίαση

Το νόημα των ταττού σιγά-σιγά μεταβάλλεται. Αν αναλογιστείτε τη σημασία που είχε αυτή η λέξη πριν από λίγα χρόνια θα καταλάβετε τι εννοούμε. Πολλοί μπορεί δικαιολογημένα να διαφωνήσετε και να πείτε ότι η τέχνη της διακόσμησης και της διαφοροποίησης του ανθρώπινου σώματος υπήρχε από την αρχή της ανθρωπότητας. Και θα έχετε δίκιο χωρίς καμμιά αμφιβολία.
Από τη στιγμή που οι πρόγονοί μας απέκτησαν συνείδηση ένιωσαν την ανάγκη να εκφραστούν με τη ζωγραφική επομένως και με τα τατουάζ. Αυτό που ήθελαν να εκφράσουν μπορεί να ήταν μια σκέψη, ένα συναίσθημα ή μια απειλή. Μπορεί να ήταν μια έννοια θρησκευτική κοινωνική πολεμική κ.λ.π...
Σε πολλές σύγχρονες κοινωνίες αυτή η τάση εξακολουθεί να υπάρχει. Σκεφθείτε την Αφρική, την Αυστραλία ή τα δάση της βροχής στον Αμαζόνιο, όπου ορισμένοι λαοί αντιλαμβάνονται τα σύμβολα και τους συμβολισμούς σαν ουσιώδη στοιχεία της ζωής.
Στο λεγόμενο "πολιτισμένο" κόσμο το ζήτημα είναι διαφορετικό. Εδώ, η αρχική σημασία των ταττού συρρικνώθηκε βαθμιαία και αντικαταστάθηκε από άλλες μορφές έκφρασης όπως η μόδα για παράδειγμα.
Στην εποχή μας, το ταττού είναι ένα μέσο κοινωνικής προβολής, μια μόδα που μπορεί να ξεπεραστεί μετά από λίγους μήνες ή να ενταθεί. Ωστόσο για πολλούς σαν εμάς, η τέχνη του τατουάζ, συνεπώς και τα ίδια τα ταττού έχουν σίγουρα άλλη σημασία.
Με το βοήθημα αυτό, ΤΑΤΤΟΟ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ θέλουμε να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας προτείνοντας όχι μόνο όμορφα σχέδια αλλά πραγματικά ξεχωριστά, μοναδικά ταττού. Η διαφορά όπως θα δείτε, πέρα από οπτική είναι βαθιά και ουσιαστική. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608459564
ΕκδότηςΓΑΛΟΥΣΗΣ Π.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων102
Διαστάσεις29x21
Κωδικός Πολιτείας5598-0012
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
PRUDHOMME SYLVAIN
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS